Široki nastavlja provocirati Sarajevo nakon pobjede na Koševu: ‘Real Madrid, ok’

2 minuta čitanja

Navijači Sarajeva sigurno nisu mogli biti zadovoljni današnjim izdanjem njihovog tima u okršaju protiv Širokog Brijega koji je na kraju uspio da slavi sa 3:1.

Od izabranika Simona Rožmana očekivalo se mnogo više, no igrači Širokog odigrali su odličan meč u drugom poluvremenu i uspjeli da dođu do tri boda.

Međutim, nakon pobjede u Širokom Brijegu nisu se zaustavili na tome i odlučili su da nastave s provokacijama prema bordo taboru.

Naime, Široki Brijeg izazvao je dosta pažnje na društvenim mrežama objavom koja se odnosi na nedavnu izjavu Senijada Ibričića.

“.” #samojednoimeŠiroki #nksirokibrijeg #samoŠiroki Antonio Slišković


Posted by NK Široki Brijeg on Nedjelja, 18. februar 2024.

Ibričić je nedavno izjavio da je Sarajevo trenutno Real Madrid za sve klubove u Bosni i Hercegovini, a u taboru Širokog to su iskoristili kako bi se dodatno naslađivali na račun kluba s Koševa nakon današnjeg meča.

Uz Ibričićevu izjavu i nekoliko fotografija s današnjeg meča iz Širokog Brijega su na sve to poručili: “Ok” uz smiješni emotikon.

Podsjećamo, golove za Široki na današnjem meču postigli su Lukić, Kuprešak i Mišić, dok je jedini strijelac za Sarajevo u samoom finišu utakmice bio Mustafić.

Trenutno je Sarajevo četvrto na tabeli sa 33 boda, dok je Široki šesti i ima osam bodova manje u odnosu na bordo klub.

(Vijesti.ba)


Podijeli ovaj članak