Liverpool preokretom protiv Brightona preuzeo prvo mjesto

1 minuta čitanja

Gosti su jedno od najugodnijih iznenađenja ove sezone te zauzimaju deveto mjesto na tablici, a ekipa trenera Roberta De Zerbija je šokirala Liverpool već u drugoj minuti utakmice. Domaćini su loše reagirali kod ne odveć opasne tranzicije Brightona, a nakon nekoliko dodira u kaznenom prostoru lopta je došla do Dannyja Welbecka koji ju je iz voleja zakucao u mrežu domaćina.

Liverpool se do poluvremena vratio, nakon što je Luis Diaz zabio svoj sedmi prvenstveni gol ove sezone u 27. minuti. On se nakon udarca iz kuta najbolje snašao pred golom Brightona. Do potpunog preokreta Liverpool dolazi u 65. minuti kada je Mohamed Salah prizemnim udarcem završio odličnu akciju domaćina, a krasno mu je asistirao Alexis Mac Allister.

Salahu je to bio 16. prvenstveni gol u 23. utakmici ove sezone, a tom učinku je dodao i devet asistencija. Nakon što je bio ozlijeđen, vratio se na najbolji način i navijači Liverpoola imaju više razloga za optimizam u nastavku sezone. U sljedećem kolu dočekuju posljednjeplasirani Sheffield, a potom za sedam dana gostuju na Old Traffordu protiv Manchester Uniteda.

(Vijesti.ba)

x
Podijeli ovaj članak