Od jutarnjih izdanja do posla, pa sve do koncerata kožna jakna je must have u ormaru. U svaki outfit će unijeti malenu dozu drskosti i rock ‘n’ rolla.

- Oglas -

Uz jeans hlače i bijelu T-shirt majicu teško da postoji još jedan komad koji privlači jednaku pažnju, a da je toliko jednostavan za kombinovanje.

Inspirisan stilom Kate Moss, Angeline Jolie, ovaj buntovni momenat nikada nije napustio stil ljubitelja mode.

Jeans i bazična majica u kombinaciji s tenama ili cool čizmama je outfit koji ste sigurno barem jednom obukli ili poželjeli nositi. Ovaj kulerski vibe upotpunit će razbarušena kosa ili visoki rep , u kombinaciji s efektnim naočalama.

Za mrvicu smireniji izgled kombinujte je uz košulju, kosu stilizirajte na način koji najviše volite, a jeans hlače retro izgleda zamijenite komadom u kojem možete boraviti i u poslovnom okruženju.

Džemper haljine su dovoljno tople za prve dane jeseni, ali smo sada već u fazi u kojoj nam postaje hladnije u određenim periodima dana. Sjajan odgovor na ovaj izazov je upravo kožna jakna koja će biti vjerni pratitelj tokom cijelog dana. Pored toga lepršavim, party suknjama će dati izbalansiran trendy look, kakav bi nosila i Carrie Bradshaw.

Za nešto elegantniji izgled, uz kožnu jaknu kombinujte suknju užeg kroja i čizme ili štikle.

Izvor: Faktor