Disneyjev novi crtani film Želja ruši rekord postavljen od strane Smrznutog 2

PRVA
2 minuta čitanja

Trailer za nadolazeći crtani film Želja iz studija Walt Disney Animation srušio je rekord gledanosti na internetu. Sa preko 66,5 milijuna pregleda, premašio je rekord koji je prethodno držao Disneyjev hit Smrznuto 2 iz 2019. godine. Također, trailer za Želju postao je najgledaniji Disneyjev trailer na popularnoj platformi TikTok.

Film Želja je 62. crtani film studija Walt Disney Animation, koji ove godine slavi svoju 100. godišnjicu. Ovaj crtani mjuzikl prati sedamnaestogodišnju Ashu iz izmišljenog kraljevstva Rosas, smještenog na Pirenejskom poluotoku. Asha ima osjećaj da njenom kraljevstvu prijeti opasnost, pa zamoli zvijezde da joj ispune jednu želju. Njena želja je bila tako snažna da privuče pažnju zvijezde nazvane Zvijezda, koja odluči pomoći. Asha i Zvijezda zajedno moraju spasiti kraljevstvo Rosas od nadolazeće tame i pohlepnog kralja Magnifica.

Film je režirao Chris Buck, koji je poznat po filmovima Tarzan, Smrznuto i Smrznuto 2, zajedno s Fawn Veerasunthorn, koja je radila na filmovima Smrznuto, Moana i Grad životinja.

Premijera filma Želja je zakazana za 22. studenog ove godine. Sigurno je da će film privući veliku pažnju publike s obzirom na veliku gledanost trailera. Očekuje se da će film biti još jedan veliki uspjeh za Disneyjev crtani studij.

- Oglas -

Izvor: The Hollywood Reporter/Faktor.

Podijelite ovaj članak
Dodaj komentar