Hailey Bieber stupa u justinov milionski biznis: Ciljaju na postizanje moći kao par

PRVA
2 minuta čitanja

Model Hailey Bieber aktivno je uključena u poslovanje svog supruga pjevača Justina Biebera. Pored vođenja svog vlastitog brenda Rhode, Hailey ima značajnu ulogu u poslovima svog supruga i redovno učestvuje na poslovnim sastancima. Ovu informaciju je potvrdio izvor za Page Six.

Justin Bieber, koji je osvojio Grammy nagradu, trenutno posjeduje imovinu vrijednu oko 300 miliona dolara. On zarađuje ne samo prodajom muzike, već je i osnivač brenda odjeće “Drew House”. Brend je pokrenuo 2019. godine i u ponudi ima trenerke, jakne, kape i čarape. Logo brenda je žuti smajlić sa natpisom “Drew”, što je Justinovo srednje ime.

Prema podacima Udruženja diskografske industrije Amerike (RIAA), Bieber je zaradio oko 120 miliona dolara samo u digitalnoj prodaji, a ti prihodi ne uključuju prodaju albuma i prihode od turneja tokom godina.

Hailey također ima vremena za fokusiranje na svoj brend Rhode, koji je pokrenula u junu 2022. godine. Od tada se brend proširio na Kanadu i Ujedinjeno Kraljevstvo. Brend nudi ograničen izbor proizvoda, a Hailey je izjavila da je to bio njen cilj.

- Oglas -

Iako se spekulisalo o rastanku Justina Biebera i njegovog menadžera Scootera Brauna, ove informacije su nedavno demantovane. Justin je izjavio da nije u potrazi za novim menadžerom i da i dalje sarađuje sa Scooterom, s kojim radi već 16 godina. Braun je primijetio Justina na YouTubeu kada je imao samo 13 godina, što je označilo početak Bieberove brze uspona u karijeri.

Hailey Bieber, iako uključena u poslove svog supruga, uspješna je i nezavisna u svom poslovanju. Njena zauzetost u oba posla svjedoči o njenom profesionalizmu i posvećenosti.

Podijelite ovaj članak
Dodaj komentar