Ilma Karahmet istraživala čari Beograda u društvu poznatog kanadskog dizajnera i menadžera

PRVA
2 minuta čitanja

Pjevačica Ilma Karahmet nedavno je privukla pažnju svjetski poznatog dvojca kreatora brenda DSquared2 svojim impresivnim vokalom. Ilma je uspjela osvojiti srca mnogih slušatelja diljem regije, ali i talentiranih kreatora iz Kanade.

Ovih dana, Ilma je boravila u Beogradu u društvu jednog od dizajnera, Dana Catena, i njenog menadžera Dejana Malića. Zajedno su se zabavljali u poznatom beogradskom klubu Lafayette. Pjevačica je podijelila fotografiju na svom Instagram profilu, na kojoj pozira sa Danom Catena u Square Nine Hotelu u Beogradu. U opisu fotografije, Ilma naziva njih troje “fantastičnim trio”.

Ilma Karahmet u posljednje vrijeme ne samo da plijeni pažnju svojim glasom, već i svojom pojavom. U prijašnjem intervjuu za Faktor, pjevačica je istaknula da sve što radi i pjesme koje snima dolaze iz njenih emocija i ljubavi prema glazbi. Ona naglašava da ne snima pjesme samo kako bi ih snimila, već mora osjećati da je pravo vrijeme za tu pjesmu i najbolje je da je snimi i objavi.

Ilma Karahmet je sve popularnija izvođačica koja svojim talentom osvaja sve veći broj obožavatelja. Njena suradnja s kreativnim dvojcem DSquared2 mogla bi donijeti nove i zanimljive modne iznenađenja i projekte. Svi jedva čekamo vidjeti što će ova talentirana pjevačica postići sljedeće. Sigurno je da nas očekuje još mnogo iznenađenja od Ilme Karahmet.

- Oglas -

Izvor: Faktor

Podijelite ovaj članak
Dodaj komentar