Isprobajte najnovije modne trendove na Sajmu Sjaj 2023

PRVA
3 minuta čitanja

Međunarodni sajam mode, ljepote, zdravlja i blagostanja Sjaj 2023 je događaj koji će okupiti veliki broj izlagača, edukatora, stručnjaka i zaljubljenika u modni sektor. Ovaj prestižni sajam će se održati 16. i 17. 9. 2023. godine u centru Skenderija u Sarajevu.

Kao i prethodnih godina, mjesec septembar će biti centar modnog i wellness industrije u regiji. Sajam Sjaj će okupiti veliki broj izlagača iz regije koji će predstaviti svoje proizvode i brendove na više od 300 štandova. Posjetitelji će imati priliku kupiti proizvode po fantastičnim sajamskim popustima do 50 posto, kao i osvojiti nagrade, dobiti savjete i preporuke od stručnjaka. Osim toga, tokom dva dana sajma bit će organiziran bogat i raznovrstan program na glavnoj bini.

Ulaz na sajam je besplatan i otvoren za sve koji vole modu, stil, brinu o svom izgledu i zdravlju te uživaju u blagostanju. Također, sajam je namijenjen i profesionalcima i stručnjacima koji žele biti dio modne industrije i kreirati modno čudo u Sarajevu. Sajam Sjaj 2023 je za cjelokupnu javnost!

Sajam će raditi 16.09.2023. od 11:00h do 19:00h i 17.09.2023. od 10:00h do 17:00h. Posjetitelji će imati priliku iskoristiti sjajne popuste do 50 posto, pronaći nešto za sebe po odličnim sajamskim cijenama i uživati u zabavi i druženju.

- Oglas -

Jedan od najzanimljivijih događaja na sajmu će biti besplatni majstorski tečajevi koje će održati poznati edukatori iz modne industrije. Yulia Logvinova, svjetski poznata edukatorica, će prvi put posjetiti BiH i održati besplatni majstorski tečaj na glavnoj bini. Pored nje, na bini će se predstaviti i ostali poznati edukatori i stručnjaci sa različitim temama. Program majstorskih tečajeva je veoma bogat i raznovrstan, detalje možete pogledati na službenoj stranici sajma.

Više predavača će održati majstorske tečajeve na različite teme, kao što su primjena inovativnih materijala kod različitih stilova, trajna šminka usana u tehnici kraljevskih usana, tehnika uranjanja u prah, glamurozan izgled s blistavim sjajem, šljokicama i čarobnim prahom. Ovi majstorski tečajevi su prilika da naučite nešto novo iz svijeta mode, predstavite nove modne brendove na tržištu i povežete se s modnim profesionalcima.

Pored plaćenih majstorskih tečajeva, posjetitelji će imati priliku prisustvovati i besplatnim majstorskim tečajevima. Jedan od edukatora koji će održati besplatni majstorski tečaj je Snežana Živković, estetičarka kozmetičarka, licencirana predavačica od strane ministarstva prosvjete i profesorica u Medicinskoj srednjoj školi. Ona će održati besplatni majstorski tečaj, a prijava je obavezna putem linka na službenoj stranici sajma.

Sajam Sjaj 2023 će vam pružiti priliku da se upoznate s najnovijim trendovima u modnoj industriji, upoznate se s različitim brendovima i proizvodima, dobijete savjete stručnjaka, prisustvujete edukativnim programima i uživate u zabavi i druženju. Ne propustite najveći sajam ljepote u BiH i rezervišite 16. i 17.9. za posjetu Skenderiji i Sajmu Sjaj 2023. Vidimo se tamo!

Podijelite ovaj članak
Dodaj komentar