Ivan Rakitić se ponovno vjenčava: Mlada Hercegovka ostavlja sve zbog nogometnog zvijezde

PRVA
2 minuta čitanja

Zdravko Mamić, nekadašnji čelnik Dinama i bjegunac od hrvatskog pravosuđa, navodno je pronašao svoju “srodnu dušu”. Kao u sevdalinci Safeta Isovića, Mamić je, prema navodima medija, zaljubljen u kršnu Hercegovku mladu koja je tridesetak godina mlađa od njega. Par se uskoro planira vjenčati, a mlada se zove Jelena P. iz Ljubuškog.

Prema informacijama koje su procurile u medije, Mamić i Jelena se često viđaju u Mostaru, gdje su navodno kupili stan koji zajedno uređuju za svoj budući život. Ova romansa je započela prije tri godine, kada je Jelena bila Mamićeva sekretarica. Tada nitko nije slutio da će njihov odnos prerasti u ljubavnu vezu, s obzirom da je Mamić još bio u zakonskom braku s Marinom Mamić, s kojom ima dvije kćeri i sina iz prvog braka.

Šuškanja o njihovoj vezi počela su nakon što je Mamić poklonio Jeleni skupocjeni automobil “range rover”. Od tada su više puta viđeni zajedno u noćnom klubu Taboo u Mostaru, gdje su se u separeu razmjenjivali nježnosti.

Jelena je vrlo samozatajna na društvenim mrežama. Na Instagramu ima samo jednu objavu, a profil je zaključan za javnost.

- Oglas -

Javnost je iznenađena ovim novim razvojem događaja u Mamićevom privatnom životu, s obzirom na to da je on i dalje bjegunac od hrvatskog pravosuđa koje ga tereti za teške financijske malverzacije u Dinamu.

Sve ove informacije došle su do medija putem Story.hr portala. Iako je romansa Mamića i Jelene još uvijek nešto što se samo nagađa, ne možemo poreći da je ova vijest izazvala veliku pozornost javnosti. Ostaje nam vidjeti kako će se dalje razvijati ova veza između kontroverznog nogometnog menadžera i mlade Hercegovke.

Podijelite ovaj članak
Dodaj komentar