Kako ostvariti “glow makeup izgled” koji uvijek ostaje u trendu

PRVA
2 minuta čitanja

Sjajna i zdrava koža uvijek je popularna, posebno tijekom vrućina kada često boravimo na jakom suncu. Želimo zadržati taj zdravi i tamni ten tokom cijele godine. Upotpunite to uz “glow makeup izgled” koji se usredotočuje na diskretan i suptilan sjaj. Evo nekoliko jednostavnih koraka kako postići ovaj izgled.

Prije nego započnete s nanošenjem šminke, važno je da imate čistu i hidratiziranu kožu. Očistite lice i koristite hidratantnu kremu prije nanošenja šminke.

Prvi korak je korištenje sjajne podloge. Nakon hidratantne kreme, nanesite podlogu koja će stvoriti savršeno platno za šminku. Podloga će vašu kožu učiniti sjajnom i glatkom, bez dodatnog masnoća.

Za tekući puder odaberite dewy opciju koja će pružiti dodatni sjaj koži. Dewy tekući puderi formulisani su za prirodan i blistav izgled. Odaberite nijanse koje odgovaraju vašem tenu.

- Oglas -

Bronzer je ključan za ovaj izgled. On će vašu kožu učiniti zdravom i tamnijom, dok će istaknuti vaše jagodice. Dodajte mrvicu rumenila na obraze i preko nosa kako biste dodali svježinu izgledu. Ako imate suhu kožu, možete koristiti bronzer i rumenilo u sticku.

Highlighter je presudan korak za postizanje završnog sjaja na licu. Nanesite ga na vrh nosa, na jagodice i na vrh čela. Ipak, pazite da ne pretjerate – upotrijebite ga samo u malim količinama kako biste postigli prirodan izgled.

Izgled “glow makeupa” je jednostavan za ostvariti, a rezultat je svježa i sjajna koža. Isprobajte ovaj izgled i uživajte u blistavoj koži tijekom cijele godine.

Podijelite ovaj članak
Dodaj komentar