in ,

Kako su Sam i Aaron Taylor-Johnson upravo obnovili svoje zavjete, dokazuju da je prava ljubav jača od društvenih normi

Čini se da su neke ljubavne priče zapisane u zvijezdama i ništa im ne može stati na put — čak ni razlika u godinama od desetljeća. Hvaljena redateljica Sam Taylor-Johnson, 55, i njezin suprug, Holivudski glumac Aaron Taylor-Johnson, 32, izvrstan su primjer romanse iz bajke. Čini se kako sa svakom godinom njihova strast samo jača, do te mjere da su nakon 10 godina braka odlučili obnoviti zavjete pred obitelji i prijateljima.

Ljubav na filmskom setu

AP/East News

Godine 2008. Sam Taylor imala je 42 godine, nedavno se razvela i trebala je režirati svoj prvi igrani film: Nowhere Boy. Međutim, 2 puta preživjela rak nije bila nervozna zbog svog redateljskog debija. “Nakon što sam prošla kroz taj svijet raka, snimanje filma je ništa”, komentirala je.

AP/East News

A Aaron Johnson je dobio glavnu ulogu u njenom filmu. Tako je sudbina spojila puteve 18-godišnjeg glumca i majku dvoje djece. Njihova se ljubav rodila dok su se upuštali u svoj filmski projekt, a ostalo je bila povijest.

Godine nikada nisu bile problem

AP/East News

Neki bi se mogli zadržati na njihovoj 24-godišnjoj razlici u godinama, ali to nikada nije bio problem za zaljubljene golupčiće. Aaron je ranije priznao: “Ja sam stara duša, a ona je mlada duša.” Što se redatelja tiče, priznala je da ju je privukla zrelost mladog glumca. O svom prvom dojmu o njemu, komentirala je: “Bio je vrlo intenzivan i apsolutno domišljen.”

Vezivanje i spajanje njihovih prezimena

Kristin Callahan/Everett Collection/EAST NEWS

Od samog početka, Aaron je u svom srcu znao da će Sam postati njegova žena i nije želio gubiti vrijeme na čekanje. “Čim smo završili, rekao mi je da će me oženiti,” otkrila je Sam i dodala, “Nikad nismo bili na spoju, pa čak ni se poljubili.”

© samtaylorjohnson / Instagram

Par je svoje zaruke objavio 2009., tijekom Britanske premijere svog filma. A bilo je 2012. godine, 5 mjeseci nakon što su dobili svoje drugo zajedničko dijete, dvojac je rekao “Da.

Mladenci su čak odlučili uzeti jedno drugo prezime. Tada 22-godišnji glumac objasnio je svoju odluku rekavši rekavši: “Jednostavno ne vidim zašto žene moraju preuzeti muško ime.” Zatim je dodao: “Želio sam biti dio nje jednako kao što je ona željela biti dio mene.”

Postati savršena obitelj

AP/East News

Par je imao 2 kćeri, dodajući 2 kćeri koje je Sam imala iz prvog braka. Prvorođenče su dočekali kada je redateljica imala 43 godine. Tijekom trudnoće mladi budući otac je otkrio da nije nervozan jer je već iskusio da bude očuh Samovoj najstarijoj djeci.

Aaron nikad ne propušta priliku da pohvali mamu svoje djece i izrazi koliko je ona dobar uzor. Napomenuo je, “Mislim, njihova mama je jedna od najjačih, najneovisnijih žena koje poznajem.”

Obnavljajući svoje zavjete

© aarontaylorjohnson / Instagram

Čini se da vrijeme tjera ovaj neobičan par da se još više zaljubi. U Junu 2022. odlučili su proslaviti svojih 10 godina braka i ponovno potvrditi svoje obožavanje jedno drugome obnovom svojih vjenčanih zavjeta.

Dan kasnije, glumac je podijelio ove slatke riječi na društvenim mrežama: “Jučer je bio najljepši dan, ljetni solsticij, naša 10. godišnjica […] Nevjerojatno smo blagoslovljeni.” Dodao je: “Sammy, ti si moja ljubav, moj život, moja srodna duša, moja žena, moj svijet!”


Šta mislite o ovom članku?

Obračun oko posude za vodu iz jednog zagrebačkog parka podijelio Reddit: Tko je ovdje u pravu?

Kako je Linda Hunt uspjela postati uspješna u Hollywood unatoč svom invaliditetu