Konačno stiže GTA 6? Rockstar Games probudio maštu fanova

PRVA
2 minuta čitanja

Rockstar Games je objavio moguće naznake u vezi lansiranja igre Grand Theft Auto VI. Objava je postala viralna.

Peti dio serijala GTA je prošlog vikenda obilježio desetu godišnjicu, a fanovi i sami kreatori igre su koristili društvene mreže kako bi obilježili ovaj povijesni trenutak.

Povodom obljetnice, Rockstar Games je na svom Instagram profilu objavio naslovnu sliku povodom 10. godišnjice Grand Theft Auto Online.

Međutim, jedan Xbox korisnik sumnja da su autori video igara na suptilan način najavili skori izlazak šeste igre.

- Oglas -

U viralnom nizu objava, napisano je:

– Rockstar Games suptilno sugerira GTA VI slikom koju su objavili povodom 10. godišnjice GTA V, na kojoj je avion koji leti prema znaku VI, a koji nije bio prisutan na originalnoj slici.

Zatim su prikazali originalnu i novu sliku jednu pored druge, s naglaskom na avione.

Originalna objava je pregledana preko 1,6 milijuna puta, što je potaklo autora originalne objave da nastavi niz i podijeli sve naznake koje ukazuju na skori izlazak GTA VI.

Jedan bivši korisnik Twittera je rekao:

– Mislim da je sasvim logično napraviti VI od tog električnog stuba. Izgleda gotovo savršeno kao VI. Nema načina da je Rockstar to propustio primijetiti.

GTA V je originalno izdan od strane Rockstar Games-a 17. septembra 2013. godine na PlayStation 3 i Xbox 360 platformama i od tada je postao najuspješnija igra ikada po financijskim rezultatima.

Kako bi proslavili 10. godišnjicu Grand Theft Auto V, Rockstar je najavio novi događaj u GTA Online koji će se održati ove sedmice.

Podijelite ovaj članak
Dodaj komentar