in ,

Lady Gaga bez šminke nosi traperice i tenisice na dodjeli Oscara, redefinirajući prirodnu ljepotu

Lady Gaga je sinonim za sjaj i glamur. Od njezine mesnate haljine do drugih nekonvencionalnih modnih dodataka, ona zna kako uvijek izazvati senzaciju. Njezina pjesma, “Hold My Hand,” iz soundtracka filma Top Gun: Maverick bila je nominirana za najbolju originalnu pjesmu na dodjeli Oscara 2023 . Ovog puta njezina je izjava bila o jednostavnosti i prirodnoj ljepoti, jer je svoju pjesmu izvela u dosad najrazgolićenijem javnom nastupu.

Jordan Strauss/Invision/East News

U početku, zbog zauzetosti snimanjem Folie à Deux, nastavka filma o Joker, Gaga nije mogla doći na ceremoniju dodjele i, prema zadanim postavkama, nije mogla izvesti svoju pjesmu. 3 dana prije događaja poslala je poruku producentima i rekla da, iako nema vremena sastaviti blistav nastup, želi nešto isprobati. Na veliko čuđenje obožavatelja, u posljednjem se trenutku pojavila iznenađenje i ostavila publiku u čudu.

Za crveni tepih 95. dodjele Oscara koji je od ove godine promijenio boje u bež, zvijezda House of Gucci napravila je potpuno glamurozan makeover i odjenula crnu Versace haljinu. Prozirna haljina s korzetom imala je dekoltiranu suknju i krasila je poznati Medusa logo svjetski poznatog brenda.

Chris Pizzello/Invision/East News, Chris Pizzello/Invision/East News

Kad je izašla na pozornicu kako bi izvela svoju pjesmu nominiranu za Oscara, Lady Gaga odustala je od glamuroznog makeovera u korist lica bez šminke, crne košulje i poderanih traperica u kombinaciji s tenisicama. Prema producentima serije, Gaga je to učinila jer je “željela da bude sirovo i da ljudi vide pravu Gagu.

Pjesmu “Hold My Hand” Gaga je napisala u podrumu svog studija, zajedno s prijateljicom. Rekla je: “Za mene je to duboko osobno. Mislim da svi trebamo jedni druge. Treba nam puno ljubavi da hodamo kroz ovaj život. svi mi ponekad trebamo herojaAli možda otkrijete da možete biti vlastiti heroj, čak i ako se umjesto toga osjećate slomljeno.”

Njezin nastup dočekan je ovacijama  u Dolby Theatreu; pogledajte u nastavku.

Šta mislite o ovom članku?

Obitelj iz SAD-a napravila je zipline u dvorištu, viralna snimka otkriva kako je završio taj pothvat

Misteriozni fenomen zabrinuo stanovnike Turske