‘Ležao sam na tlu i nitko mi nije pružio pomoć’

PRVA
2 minuta čitanja

Princ Harry je dobio od Netflix-a 80 milijuna dolara za novi dokumentarac u kojem vojvoda Sussex otkriva koliko je teško bilo odrastati bez podrške obitelji.

U novom dokumentarcu Netflix-a ‘Heart of Invictus’ princ Harry je otvorio novu ‘frontu’ protiv kraljevske obitelji, kriveći ih za zanemarivanje kada se vratio iz Afganistana.

Vojvoda Sussex se 2008. godine vratio s vojne misije, ali navodno nije imao nikoga u obitelji tko bi mu pomogao nositi se s traumatizirajućim iskustvima.

‘Nažalost, kao i mnogi od nas, prvi put kada se pomisli o terapiji je u trenucima kada ležiš na tlu u položaju fetusa, želeći da se ranije suočiš sa svojim problemima. I to je nešto što sam želio promijeniti’, izjavio je Harry.

- Oglas -

Novi dokumentarac, koji je dostupan na Netflix-u od danas (za sada samo u Americi), donio je Harry-ju i Meghan nevjerojatnih 80 milijuna dolara zarade, a sastoji se od pet epizoda.

Harry se predstavio kao otac dvoje djece, vlasnik psa, suprug i pokrovitelj Fondacije Invictus Games, organizacije koja pomaže ratnim veteranima u psihološkom oporavku.

I ponovno je naglasio koliko je teško bilo nositi se s majčinom smrću u dobi od 12 godina:

‘Ni tada nisam imao podršku. Niti obitelji, niti stručnjaka koji bi me mogli savjetovati i objasniti mi što se sa mnom događa.’

Princ Harry i Meghan Markle polažu velike nade u uspjeh novog dokumentarca, posebno nakon što su im u lipnju otkazali unosan podcast na Spotify-u, a serijal ‘Harry & Meghan’ se nije susreo s pozitivnim kritikama koliko su se nadali.

(Vijesti.ba)

Podijelite ovaj članak
Dodaj komentar