Home Magazin Melania opet ignoriše Trumpa: Nije očekivala držanje za ruku ili ga izbjegava?

Melania opet ignoriše Trumpa: Nije očekivala držanje za ruku ili ga izbjegava?

by admin

Melania Trump, supruga bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, Melania Trump, ili nije očekivala ili je izbjegavala poziv svog supruga da se drže za ruke tokom njihovog pojavljivanja na jednom događanju, opisuje za Mirror Judi James, koju magazin naziva stručnjakinjom za govor tijela.

Trump je stigao u pratnji supruge na druženje koje su organizovali milijarder John Paulson i njegova zaručnica Alina de Almeida u njihovu domu u Palm Beachu na Floridi. James je zapazila, kako kaže, neke “neugodne trenutke” kojih je “uvijek bilo” kad su njih dvoje u pitanju.

“Trump joj voli šaptati na uho i čini se da cijeni to njihovo neobično razmjenjivanje nježnosti, dok Melania, s druge strane, više drži do elegancije te čak odbija i Trumpovu pruženu ruku, kao što smo to i u prošlosti često viđali”, dodala je.

 

Primijetila je i kako je Trump ponovno tražio Melaniju da ga primi za ruku, na što je ona, čini se, odgovorila s malim zakašnjenjem.
“Melania se smiješi i pozira poput prve dame s gostima, dok se Trump naginje preko njih i pokušava se našaliti”, objašnjava.
“Prilikom Melanijinog dolaska, njen izraz lica izgleda prilično bijesno, a kad joj je Donald pružio ruku, njena je ruka u džepu te mu je pruža s odgodom. To sugeriše kako ili nije očekivala držanje za ruku koje je uslijedilo ili ga možda radije izbjegava”, dodaje ona.

(Vijesti.ba)

Možda vas zanima