Misteriozna studentica medicine postaje Vukanovićeva supruga

PRVA
2 minuta čitanja

Jedan od najglasnijih zastupnika u Narodnoj skupštini Republike Srpske i lider pokreta Za pravdu i red Nebojša Vukanović će, prema informacijama koje je potvrdio za Srpskainfo, uskoro izreći sudbonosno “da” misterioznoj Hercegovki Zorani. Vjenčanje će se održati 24. septembra u Sabornom hramu u Trebinju.

Vukanović je otkrio da je njegova buduća supruga rođena u Kleku kod Zrenjanina, ali da je po porijeklu Hercegovka. Iako se o Zorani za sada malo zna, zna se da je završna godina Medicinskog fakulteta u Banjoj Luci.

Ova vijest je izazvala veliku pažnju javnosti, s obzirom na to da je Vukanović poznat kao oštar kritičar vlasti i jedan od najaktivnijih opozicionih lidera. Njegov pokret Za pravdu i red postao je poznat po zalaganju za transparentnost i borbu protiv korupcije.

Mlada Zorana je očigledno uspjela osvojiti Vukanovićevu ljubav i povjerenje, te će se njihovo vjenčanje održati za nekoliko nedjelja. Saborni hram u Trebinju će biti svjedok njihove ljubavi.

- Oglas -

Ovo vjenčanje će privući pažnju i medija, ali i šire javnosti. Bilo bi interesantno saznati više detalja o misterioznoj mladoj ženi koja je osvojila srce najglasnijeg opozicionog lidera. S obzirom na Vukanovićevu aktivnost i angažman u politici, ostaje pitanje kako će se ova nova uloga supruge odraziti na njegovu političku karijeru.

Za sada ostaje da čekamo septembar i da saznamo više detalja o ovom vjenčanju. Sigurno je da će ova svadba biti jedan od najzanimljivijih događaja u političkom svijetu Republike Srpske.

Podijelite ovaj članak
Dodaj komentar