in

“Napustio sam karijeru kako bih se fokusirao na ženu”, priča o tome kako se Chuck Norris radije brinuo o svojoj voljenoj

Ponekad se dogode izvanredne situacije koje od nas zahtijevaju da donesemo odluku koja može zauvijek promijeniti tijek naših života. Za Chucka Norrisa, ova nevolja nastala je kada je iznenadno pogoršano zdravlje njegove žene, Gene, dovelo do toga da odustane od karijere kako bi se mogao brinuti za nju i postao njezin primarni skrbnik.

© Walker, Texas ranger / CBS and co-producers

Poznati glumac i stručnjak za borilačke vještine Chuck Norris bio je sudionik mnogih Holivudskih produkcija u kojima je viđen u ulozi snažnog i žilavog čovjeka, uključujući Walker, Texas Ranger, koji je postao veliki uspjeh.

No, ovaj bivši vojnik ima i sasvim suprotnu i sentimentalnu stranu koju pokazuje sa suprugom, manekenkom Genom O’Kelly, s kojom je u braku od 1998. godine i s kojom ima dvoje djece.

©  chucknorris / Instagram , ©  chucknorris / Instagram

Godine 2013. njegovoj supruzi dijagnosticiran je reumatoidni artritis. Ali prije nastavka s tri MRI-a, primijenjeno je kontrastno sredstvo kako bi se poboljšala dijagnostička vrijednost takvih medicinskih slika. Nažalost, kako su dani prolazili, Gena se počela osjećati drugačije i nakon mjesec dana već je patila od osjećaja žarenja u različitim dijelovima tijela. “Bila sam na hitnoj pet ili šest noći zaredom i simptomi su postajali sve gori, osjećaj peckanja nastavio mi se širiti tijelom,” rekla je Gena.

©  Chuck Norris/Facebook

Ti posjeti hitnoj pomoći bili su prvi od mnogih za par, zbog užasnih bolova koje je žena trpjela. “Kad sam došla, pitali su me što mi je, a ja sam im rekla da ne znam, da se ne osjećam dobro, da imam osjećaj da gorim, kao da imam kiselinu u tijelu”, objasnila je. Prošlo je tako dugih pet mjeseci u kojima se Genin život radikalno promijenio, dosegnuvši točku da se osjećala toliko loše da se nije mogla brinuti o sebi.

©  chucknorris / Instagram , ©  chucknorris / Instagram

Liječnici su radili razne pretrage kako bi pronašli dijagnozu, od raka, Parkinsonove bolesti i multiple skleroze, a Gena je također upijala informacije. Zatim je došla do točke u kojoj je sve ukazivalo na isto: trovanje gadolinijem, otrovnom tvari koja se koristila kao kontrastno sredstvo, a kojoj je primijenjeno prije magnetske rezonance.

©  Chuck Norris/Facebook

Gena je priznala da je nakon što je to shvatila otišla u bolnicu, rekla liječnicima što je otkrila i rekla im da moraju pronaći način da što prije izbace ovu kemikaliju iz njezina tijela jer joj je život u opasnosti.

©  s_bukley / Depositphotos

Njezine su molitve uslišane u Renu, Nevada, korištenjem alternativne medicine, gdje je Gena primila tretman koji ju je, iako polako, vratio u život. “Kada smo stigli tamo, nije mogla gutati, pa smo je morali hraniti hranom za bebu kroz jednjak”, neka su od iskustava koje je glumac ispričao u intervju.

Genino sve lošije zdravstveno stanje uzrokovalo je da prođe kroz noćnu moru, prešavši od vrlo zdrave i energične osobe do prikovane za krevet u bolnici. Međutim, u ovim teškim trenucima njezin suprug Chuck odao je počast obećanju danom u braku: biti uz nju u bolesti i zdravlju. Glumac je odlučio ostaviti svoju karijeru po strani kako bi postao njegovatelj svoje voljene životne partnerice s punim radnim vremenom i bio uz nju u procesu oporavka.

“Moj divni muž je sve to vrijeme ležao na kauču pored mene, a pročitao mi je čak 17 knjiga”, ispričala je Norrisova supruga. Bila su to teška vremena za obitelj, ali su ih uspjeli prebroditi zahvaljujući zajedništvu i podršci koju su jedni drugima pružali. “Odustao sam od filmske karijere kako bih se usredotočio na Genu. Mislim da je ova tema toliko važna”, riječi su Chucka Norrisa u jednom intervju.


Šta mislite o ovom članku?

20 ljudi koji “kradu šou” kamo god dođu

25 fotografija na kojima je uhvaćena prava sreća