Neuobičajeno iskustvo: Filip i Lidija postavljaju novi rekord u odmaranju u Crnoj Gori

PRVA
2 minuta čitanja

Crna Gora obara sve rekorde na natjecanju u odmaranju

Crna Gora je postala izuzetna u Europi po jednom vrlo neobičnom natjecanju – natjecanju u odmaranju. Ove godine je zabilježeno najduže natjecanje do sada, koje je trajalo čak 50 dana.

Pobjednici natjecanja su Lidija Marković i Filip Knežević, oboje iz Crne Gore, koji su odmarali skoro 1.200 sati. Ovo je apsolutni rekord, za kojim su uslijedile čestitke i novčana nagrada od 1.000 eura koju su osvojili. Ono što je zanimljivo jeste da je Filip Knežević, iz obzira prema Lidiji Marković, odlučio da joj prepusti medijsku pobjedu.

Natjecanje se tradicionalno održava u crnogorskom etno selu Brezna, između Nikšića i Plužina. Svake godine privlači domaću i inozemnu javnost svojom neuobičajenom prirodom. Do ove godine natjecanje je trajalo samo nekoliko dana, a rekord je bio 117 sati. Međutim, ove godine natjecatelji su oborili sve rekorde.

- Oglas -

Učestvovalo je 21 natjecatelj iz Crne Gore, Srbije, Rusije i Ukrajine, što je uvelike doprinijelo interesu za ovaj događaj. Natjecatelji su imali tri obroka dnevno, kao i pravo na odlazak u WC svakih osam sati, u skladu sa pravilima natjecanja. Organizatori su najavili da će pravila biti stroža za iduću godinu.

Natjecanje u odmaranju pokazalo se kao jedinstvena turistička atrakcija koja sve više privlači pažnju. S obzirom na brojne inovacije i odlučnost natjecatelja da postavljaju rekorde, ne sumnjamo da će i sljedeće godine privući mnoge ljude iz cijelog svijeta.

Podijelite ovaj članak
Dodaj komentar