Nezaboravan prizor: Pogledajte kako Bosanci vode Amerikanca na nezaboravan odmor

PRVA
1 minuta čitanja

Justus Reid, poznati američki tiktoker, nedavno je objavio video koji je pobudio veliku pažnju Balkanskog regiona. Video, koji mnogi smatraju jednom od najboljih reklama za Balkan, prikazuje Justusa kako ga trojica Bosanaca vode na more u žutom “yugu 45” beogradskih registracija.

Tokom puta, trojica Bosanaca zaustavljaju se na janjetinu u Jablanici, pjevaju hit “Kad zamirišu jorgovani”, izbjegavaju koze na putu, a sve to kako bi stigli do jedinog bh. grada na moru – Neuma.

Video je u roku od tri sata skupio više od pola miliona pregleda i mnoštvo oduševljenih komentara. Mnogi su izrazili želju da prodaju kuću i presele se na Balkan, a bilo je i komentara u kojima se ističe da su Bosanci najbolji ljudi koje poznaju.

Justus je sam priznao da je ovo najbolji video koji je dosad snimio. On je na Balkanu postao poznat po svojim izvedbama hitova domaćih muzičara na društvenim mrežama, a prošle godine se takmičio i u Supertalentu. Nedavno je iznenadio sve svoje pratitelje odlukom da napusti posao, proda kuću i preseli se na Balkan.

- Oglas -

Video možete pogledati na Justusovom TikTok profilu pod nazivom @justus_reid.

Podijelite ovaj članak
Dodaj komentar