Pomoću zajedničke doze duhovitosti i šarma, četiri istinske Parižanke upućuju savjete o stilu, lošim navikama i ljubavi putem njihove knjige “Kako biti Parižanka”.

- Oglas -

Za one koji su davno pročitali ovaj simpatični vodič i trebaju podsjetnik, ali i za djevojke koje još nisu imale priliku pročitati knjigu, donosimo kratak pregled njihovih savjeta za ljubav, koje nije loše uvažiti.

Samouvjerenost

Ove dame smatraju da morate biti hrabre u ljubavi i prije svega, imati vjeru u sebe. Sa svojim sigurnim stavom bez riječi, zahtijevate poštovanje, a poštovanje je osnova svake zdrave veze.

Održavanje tajanstvenosti

Parižanke nas uče kako malo misterije u vezi može održati odnos zanimljivim. Nema potrebe da vaš partner odmah zna svaki detalj vašeg života. Dajte mu priliku da vas upoznaje iz dana u dan i da se uvijek nanovo zaljubljuje u vas. Neka s vremenom otkriva vaše karakterne osobine, interese i sitnice koje vas čine posebnom i drugačijom.

Prihvaćanje nedostataka

Svaka od nas ima svoje male “mane” koje nas, na kraju dana, čine stvarnom osobom. Važno je prihvatiti i nedostatke vašeg partnera, a činjenica da savršenstvo ne postoji donijet će vam autentičnu i stvarnu ljubav, a ne idiličnu i nerealnu filmsku priču.

Nekonvencionalni duh

Kroz knjigu učimo koliko je važno biti nepokolebljivo svoja. Kada ste financijski neovisne, imate svoje interese i hobije, ljubav nije jedino što čini vaš život. Nemojte se prilagođavati onome što mislite da netko želi, nego prihvatite svoju individualnost i tako ćete biti cijenjene zbog onoga što zaista jeste. Nezavisnost je taj čarobni, zavodljivi sastojak.

Izvor: Faktor/Bonjour