Otvaranje Urgentnog centra za hitnu pomoć životinjama u Sarajevu je neizbježno!

PRVA
2 minuta čitanja

Dobrodošli u Urgentni centar za hitnu pomoć životinjama u Sarajevu

Vlasnici kućnih ljubimaca imaju razlog za slavlje – 25. augusta otvara se Urgentni centar za hitnu pomoć životinjama u Sarajevu. Centar će biti smješten na Stupu, u ulici Nikole Šopa 41, u sklopu Kantonalnog javnog preduzeća Veterinarska stanica KS.

Ovaj Urgentni centar će biti smješten u renoviranim prostorijama Veterinarske stanice Sarajevo te će biti opremljen najsavremenijom opremom. Ova moderna oprema omogućava pružanje hitne veterinarske pomoći povrijeđenim životinjama na području Kantona Sarajevo.

Otvorenje Urgentnog centra ima veliki značaj za Sarajevo, jer će grad biti prepoznat kao jedan od evropskih gradova koji se brinu o dobrobiti povrijeđenih životinja. Projekat ovog centra stavlja Sarajevo na mapu velikih gradova koji su posvećeni zaštiti i spašavanju životinja u hitnim situacijama.

- Oglas -

Svečanosti otvaranja Urgentnog centra prisustvovat će brojni zvaničnici, uključujući premijera Vlade Kantona Sarajevo Nihada Huka, ministra privrede Kantona Sarajevo Zlatka Mijatovića, kao i upravu KJP Veterinarska stanica d.o.o Sarajevo. Očekuje se da će otvaranje biti svečano i da će pokazati angažman i predanost lokalnih vlasti u brizi za povrijeđene životinje.

Ovim otvaranjem, vlasnici kućnih ljubimaca u Sarajevu dobijaju dragocjenu uslugu – hitnu veterinarsku pomoć za svoje ljubimce u slučaju povrede ili bolesti. Hitni centar će biti dostupan 24 sata dnevno, 7 dana u sedmici, kako bi omogućio brzu i efikasnu intervenciju u teškim situacijama.

Ovo je veliki korak naprijed za zaštitu životinja u Sarajevu, a novi Urgentni centar će biti ključni faktor u pružanju hitne veterinarske pomoći i spašavanju životinja. Vlasnici kućnih ljubimaca sada mogu biti sigurni da će, u slučaju hitnosti, biti osigurana najbolja moguća briga za njihove voljene članove porodice.

U želji da se poboljša kvalitet života i briga za životinje, otvaranje Urgentnog centra za hitnu pomoć životinjama u Sarajevu predstavlja veliku pobjedu za sve ljude koji vole i brinu o životinjama.

Podijelite ovaj članak
Dodaj komentar