PIT Travnik 2023: ‘Postignuća drugih – impuls za rast moje kompanije’

PRVA
3 minuta čitanja

PIT Travnik 2023: “Postignuća drugih – impuls za rast moje kompanije“ naziv je događaja koji će biti održan 21. novembra u Travniku, a koji organizira Agencija za industrijski marketing Bravaria Industrial Marketing, u saradnji s Ministarstvom privrede Srednjobosanskog kantona, konsultantskom kućom Targer E&C i brendom PIT Events.

Ovo je deseti stručni događaj od početka ove godine u organizaciji agencije Bravaria posvećen području proizvodnje, industrije i tehnologije, navode organizatori.

Stručna, teorijska i praktična znanja iz ovih područja značajna su i obimna, dinamična i visoko diverzificirana. Baš zbog toga, kažu organizatori, stalno je aktivan zahtjev za kontinuirano ulaganje, učenje i obučavanje te jačanje međusobnih veza pojedinaca i kompanija.

S druge strane, kao i nemjerljivim doprinosom i značajnim statusom tokom historije, tradicijom i naslijeđem, arhitekturom i turističkim atrakcijama, Travnik i gradovi koji mu gravitiraju danas se mogu pohvaliti sjajnim pričama iz proizvodnje i industrije.

- Oglas -

„Svjež pristup, razmišljanje izvan okvira i odvažnost pojedinaca i kolektiva u procesima inoviranja i za nas predstavljaju nadahnuće i snažan pogon. Naravno, svaka naša konferencija prilika je za razvoj, ali sada s jasnom namjerom otvaramo prostor za pojedinačne primjere iz Srednjobosanskog kantona, inspirativne priče iz kojih svi učimo i rastemo”, riječi su direktorice agencije Bravaria Industrial Marketing Samire Avdić.

U današnjem dinamičnom poslovnom okruženju PIT događaji u Bosni i Hercegovini igraju ključnu ulogu u oblikovanju uspješnih karijera i unapređenju poslovanja pružajući mogućnost za učenje, povezivanje, inspiraciju i promociju te doprinoseći razvoju industrije i unapređenju profesionalnih puteva.

Poslovne i profesionalne kompetencije, stabilno poslovanje i konkuretnost svakako su važne reference koje poslodavcima, zaposlenima i kompanijama općenito omogućavaju da održe korak s vremenom i sve istančanijim zahtjevima tržišta.

Posjetitelje očekuje sadržajan program, a agenda će obraditi širok dijapazon tema, od trenutnih izazova industrije preko aktualizacije naprednih tehnologija i digitalizacije do kreiranja zdravog poslovnog okruženja za sve sudionike te dobrih praksi i veće konkurentnosti kompanija.

Učešće se može prijaviti putem linka PIT Travnik 2023, a za sve dodatne informacije pisati na [email protected].

Sponzori događaja su INOVA, CUBE Consulting, DERUBIS Caravans, Valley Aqua, Ruff Cycles, NoBil, Enova i Kristal, stoji u saopćenju.

Podijelite ovaj članak
Dodaj komentar