Potpuno opremljeni Penny ‘Kućni sajam’: Nadahnuti se za stvaranje prekrasnog doma i vrta

PRVA
2 minuta čitanja

Penny Plus Kućni sajam: Mjesto inspiracije za uređenje doma i vrta

S veseljem očekujemo otvaranje Penny Plus Kućnog sajma 07. i 08. rujna, pozivajući sve entuzijaste za uređenje doma i vrta da se pridruže ovoj jedinstvenoj prilici. S ponosom najavljujemo da će se Kućni sajam održati u našim poslovnicama u Velešićima, Nedžarićima i Blažuju. Priznati brendovi, najnovije tehnologije i neodoljive povoljnosti čekaju na vas!

Penny Plus je već dugo sinonim za kvalitetu, raznolikost i pristupačnost. Uvijek smo bili posvećeni postavljanju visokih standarda u svim područjima poslovanja i života. Svi koji dijele strast prema inovacijama su dobrodošli na naš Kućni sajam. Ovo je prilika da se upoznate s najnovijim trendovima i da razmijenite iskustva i ideje s drugim posjetiteljima.

Naš asortiman proizvoda pokriva sve potrebe – od temeljne konstrukcije do krova. Penny Plus Kućni sajam će vam omogućiti da izravno komunicirate s proizvođačima, kupcima, majstorima, građevinarima, slikarima, keramičarima, arhitektima i svima koji cijene ljepotu stvaranja i uređenja. Očekujte bogat program s ekskluzivnim ponudama, nagradama, promotivnim materijalima i mnogim drugim uzbudljivim aktivnostima.

- Oglas -

Označite 07. rujna na svom kalendaru i pridružite se nama u Penny Plus poslovnicama. Dopustite nam da vam pokažemo najnovije proizvode i tehnologije, nadahnemo vas i podržimo na vašem putu stvaranja predivnog doma i vrta.

Više informacija o Penny Plus Kućnom sajmu možete pronaći na ovom LINKU.

Dobrodošli kući – Vaš Penny Plus!

Podijelite ovaj članak
Dodaj komentar