Poznata ličnost iz prošlosti: “Raskinuo sam kontakt s dvoje djece, dok treća žena širi neistine o meni”

PRVA
3 minuta čitanja

Daniel Popović, individua koja je izvela neizbrisiv hit “Džuli” i predstavljala bivšu Jugoslaviju na Pjesmi Evrovizije 1983. godine, nedavno je dao intervju u kojem je dotakao mnoge teme iz svog života. Među ostalim, pričao je o svojim muzičkim uspjesima, suradnji s Lepom Brenom, ali i obiteljskim odnosima.

Popović, kojeg su roditelji dali ime Danijel, otkrio je da mu je otac imao crnogorsko porijeklo, dok je majka bila Belgijanka, stoga je odlučio nastupati koristeći ime Daniel. Još od djetinjstva se bavio glazbom i razvio veliku strast prema njoj. Njegovo glazbeno usavršavanje uključivalo je sviranje po deset sati dnevno i završetak muzičke akademije u Grazu.

Nakon pobjede na tadašnjoj Jugoviziji 1983. godine, Daniel je doživio ogroman uspjeh koji nije očekivao. Popularna pjesma “Džuli” postala je poznata u nekoliko zemalja, a Popović je nakon toga surađivao s Lepom Brenom i zajedno su snimili pjesmu “Jugoslovenka”. Ipak, Daniel ističe da “Jugoslovenka” nikad nije postigla istu popularnost kao “Džuli” i odbacuje mogućnost nove suradnje s Lepom Brenom.

Osim svoje glazbene karijere, Daniel je govorio i o svojim privatnim odnosima i problemima. Imao je tri braka i četvero djece. Sada živi sa svojom četvrtom suprugom Aleksandrom, ali nemaju zajedničku djecu. Popović ističe da je nakon neuspješnih prethodnih brakova i razvoda shvatio da je bolje da se posveti sebi i nalazi nešto što ga ispunjava.

- Oglas -

Kada je riječ o odnosima s djecom, situacija je različita. S prvim supružnikom Majom Popović ima kćer Anamariju i s njom održava dobar odnos. S drugom suprugom Sanjom ima sina Sebastiana i kćer Izabelu, s kojima tvrdi da se “poštuje”. Međutim, s trećom suprugom Sandrom, odnos mu je teži, a ističe da je tu osobu čak i tužio zbog širenja laži o njemu.

Kroz život su ga pratili i financijski problemi te navodi o njegovoj sklonosti prema opijatima, ali Daniel tvrdi da nije zainteresiran za alkohol, droge ili kocku. Kaže da je samo jednom bio pijan jer nije znao što pije i da je to iskustvo bilo toliko traumatično da izbjegava alkohol od tada.

Sve u svemu, Daniel Popović je osoba s bogatim glazbenim iskustvom, ali i turbulencijama u osobnom životu. Unatoč svemu, čini se da je pronašao mir i sreću u sebi i svojim hobijima te se posvetio uživanju u životu.

Podijelite ovaj članak
Dodaj komentar