Poznati bh. fudbaler prevario fanove: Otkrivena tajna – U braku sam

PRVA
2 minuta čitanja

Ermin Bičakčić, jedan od najpoznatijih i najprivlačnijih bosanskohercegovačkih fudbalera, nedavno je šokirao mnoge fanove priznanjem o svom bračnom statusu. Iako se povezivao s mnogim djevojkama, Bičakčić je javno priznao da je venčan i da želi zadržati svoj privatni život van očiju javnosti.

Ovu informaciju je sam fudbaler objavio tokom intervjua za portal SportSport.ba, gdje je izjavio: “Tokom ovih godina se mnogo pričalo i pisalo o meni i djevojkama. Da li postoji ta neka koja mi je osvojila srce i da li sam u vezi. Evo, mogu vam sada reći i priznati kratak i sladak da sam venčan, ali ne želim dalje komentarisati. To je velika i privatna stvar za mene i ne želim je detaljnije dijeliti s javnošću”.

Pored ovog neočekivanog priznanja, Ermin Bičakčić je još uvijek bez kluba nakon što nije prihvatio ponudu Hoffenheima za nastavak saradnje na kraju prethodne sezone. Trenutno se očekuje da će pronaći novi klub u kojem će nastaviti svoju fudbalsku karijeru.

Bičakčić je također poznat po svom reprezentativnom angažmanu za Bosnu i Hercegovinu. Međutim, već duže vremena trideset i trogodišnji fudbaler nije bio dio nacionalnog tima, iako je odigrao 35 mečeva i postigao tri gola za Zmajeve. Bičakčić je bio dio izuzetne generacije igrača koja je nastupala na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine, što predstavlja do sada najveći uspjeh u historiji bh. fudbala.

- Oglas -

Iako je mnoge fanove iznenadio svojim bračnim statusom, Ermin Bičakčić nastavlja svoju sportsku karijeru u potrazi za novim izazovima na terenu, dok istovremeno čuva privatnu sreću i intimnost daleko od javnosti.

Podijelite ovaj članak
Dodaj komentar