Pročitajte o najnovijem događaju u životu bivšeg partnera Severine

PRVA
1 minuta čitanja

Saznaje se da će srpski poslovni čovjek Milan Popović (57) i njegova partnerica Bojana (29) uskoro dobiti još jedno dijete, objavio je srbijanski Blic. Bojana je već četiri mjeseca trudna, a par je nedavno otkrio da će imati sina.

Ovo će biti četvrto dijete koje Milan i Bojana dobivaju zajedno. Milan već ima sina Aleksandra s pjevačicom Severinom, koji se rodio 2012. godine. Sa Bojanom je dobio sinove Milana (2017) i Đorđa (2019), kao i kćerku Sofiju koju su dočekali u oktobru prošle godine.

Iako se malo zna o privatnom životu Milanove supruge, on ju je opisao kao obrazovanu, inteligentnu i šaljivu osobu. Također je istaknuo da je Bojana iz ugledne beogradske obitelji te da je izuzetno pažljiva majka.

Milan Popović je poznati poslovni čovjek u Srbiji, a javnost često pokazuje interes za njegov privatni život. Iako više voli zadržati svoj privatni život izvan medijske pozornosti, vijesti o njegovoj obitelji i supruzi Bojani uvijek izazivaju pažnju medija i javnosti.

- Oglas -

S oduševljenjem se očekuje dolazak petog djeteta u obitelj Popović, a javnost s nestrpljenjem prati dolazak njihova sina.

Podijelite ovaj članak
Dodaj komentar