Pronađite perfektan pulover ili kardigan za jesen!

PRVA
2 minuta čitanja

U vrijeme kada isti odjevni predmeti dominiraju u svakom ormaru, izazovno je pronaći dizajn koji će odražavati našu osobnost, ali istovremeno biti jednostavan i praktičan za stiliziranje.

Takvi odjevni predmeti, na koje se možemo osloniti tijekom cijele sezone, su puloveri i kardigani. Ove klasične odjevne komade neprestano nosimo, ali kako ih stilizirati na način da ostanu zanimljivi, iako su centralni dio svake odjevne kombinacije?

Prva opcija je odabrati osnovne komade u neutralnim bojama. Oni će biti vrlo jednostavni za kombiniranje u različitim odjevnim kombinacijama. Možete ih nositi preko majice ili košulje i izgledat će odlično u jednobojnim lookovima. Neutralne boje lako se kombiniraju s drugim odjevnim predmetima i dodacima.

Druga opcija je dodavanje modnog dodatka koji će osvježiti svaku odjevnu kombinaciju. To može biti broš ili marama koji će dati novu dimenziju puloveru koji često nosite. Kombinirani sa košuljom, takvi detalji će dodati eleganciju i sofisticiranost cijelom outfitu.

- Oglas -

Jedinstveni komadi uvijek su dobrodošli kada želimo osvježiti svoj ormar i stil. Iako često biramo neutralne i prigušene boje odjeće u ovom periodu, ne trebamo se bojati odabrati živu boju ili višebojni pulover. Takav komad sigurno će privući pažnju i biti zanimljivi detalj u svakoj kombinaciji.

Konačno, odaberite pulover ili kardigan s različitim krojevima. Okrugli ili V-izrez su među najpopularnijim opcijama koje se lako kombiniraju. Možete istražiti trgovine i pronaći komade s patentnim zatvaračima i gumbima koji će donijeti potpuno drugačiji ležerni ili elegantni izgled.

Najvažnije je da se osjećate udobno i samopouzdano u onome što nosite. Iskoristite ove savjete kako biste pronašli svoj stil i izrazi svoju osobnost kroz odjevne kombinacije s puloverima i kardiganima.

Izvor: Faktor/Bonjour

Podijelite ovaj članak
Dodaj komentar