Proveli smo detaljno istraživanje o plaći Ryana Goslinga za ulogu Kena u filmu “Barbie”

PRVA
2 minuta čitanja

“Barbie” – najuspješniji hit filma ove godine

Najnovi hit filma pod nazivom “Barbie” trijumfirao je na kino blagajnama diljem svijeta i postao najuspješniji film ove godine. Distribucijska kuća Warner Bros ima razloga za ponos s zaradom od otprilike 1.43 milijarde dolara ostvarenom od ovog filma.

Glavni likovi u filmu su Margot Robbie, koja tumači Barbi, i Ryan Gosling, koji utjelovljuje Kena. Margot Robbie je blistala u ulozi tipične lutke, dok je Ryan Gosling lakoćom prenio šarm i duhovitost Kenovog lika. Kritičari su bili oduševljeni njegovim izvođenjem te već sada predviđaju nominaciju za najboljeg sporednog glumca na sljedećoj dodjeli Oscara. Neki od njegovih snažnih suparnika bit će Robert Downey Jr. za ulogu u filmu “Oppenheimer” i drugi talenti koji dolaze.

Prema Varietyjevim izvorima, Ryan Gosling je primio plaću od 12.5 milijuna dolara za ulogu Kena, ali nisu dostupne informacije o tome je li dogovorio dodatne bonuse na temelju prodaje ulaznica. S druge strane, Margot Robbie je također primila isti iznos za ulogu Barbi, ali je kroz razne bonuse zaradila dodatnih 50 milijuna dolara. Oboje su uspjeli privući gledatelje natrag u kina, što je veliki uspjeh s obzirom na trenutnu situaciju s pandemijom.

- Oglas -

Filmovi “Barbie” i “Oppenheimer” redatelja Christophera Nolana postali su pravi ljetni hitovi i uspjeli su premašiti čak i sedmi dio popularne franšize “Nemoguća misija”. Iako je taj film zaradio 566 milijuna dolara na kino blagajnama, što je i dalje značajna suma, smatra se neuspjehom jer je imao ogroman budžet od 300 milijuna dolara.

Film “Barbie” donio je svježinu na filmsko platno i osvojio srca gledatelja diljem svijeta. Njegova uspješnost ne samo da je nadmašila očekivanja, već je također postao i najveći filmski projekt distribucijske kuće Warner Bros. Ovaj uspjeh svakako će potaknuti daljnje produkcije sličnih filmova, a s velikim nestrpljenjem očekujemo buduće projekte inspirirane popularnim igračkama.

Izvor: Faktor/Index.hr

Podijelite ovaj članak
Dodaj komentar