SFK 2000 Sarajevo s nestrpljenjem očekuje dolazak Osijeka 6. rujna

PRVA
1 minuta čitanja

Slika. SFK 2000 Sarajevo

Samira Hurem, trenerica SFK 2000 Sarajevo, izjavila je da se trenutno pripremaju za UEFA Ligu prvaka, a tim SFK 2000 Sarajevo je naporno radio kako bi bio spreman za utakmice.

– Ove godine smo izgradili novi tim, što predstavlja određene izazove, ali smo motivirani i optimistični u postizanju najboljih rezultata. Što se tiče analize protivnika, detaljno smo proučili ekipu ženskog nogometnog kluba Osijek. Oni su trenutni prvaci Hrvatske i ozbiljan protivnik, ali ne bojimo se izazova – izjavila je Hurem.

Ekipa SFK 2000 Sarajevo ima veliki potencijal ove godine, s mladim talentima i kombinacijom iskusnih igračica.

- Oglas -

– Naš cilj je igrati na visokom nivou i postizati izvanredne rezultate. Naš tim ima visoke ambicije i vjerujemo u svoje sposobnosti. Želimo se natjecati na najvišem nivou i postići što bolje rezultate u UEFA Ligi prvaka – poručila je Hurem, izvijestio je SFK 2000 Sarajevo.

SFK 2000 Sarajevo će 6. rujna, s početkom u 17.00 sati, dočekati tim Osijeka u prvoj utakmici. U slučaju pobjede, nastavit će svoj put prema sljedećem krugu u dvoboju protiv boljeg tima iz susreta Poltava (Ukrajina) – Flora (Estonija).

(Vijesti.ba / FENA)

Podijelite ovaj članak
Dodaj komentar