Stilska izdanja koja će vas oduševiti na početku jeseni

PRVA
2 minuta čitanja

Dolaskom jeseni, priroda postepeno mijenja svoj izgled, prekrivajući se raznobojnim plaštom lišća. Također, polako se prepustimo kreiranju jesenskih kombinacija koje prate modne trendove. Početak jeseni donosi mogućnost za zanimljive modne izbore koji nas ističu iz mase.

Jesensko razdoblje je idealno vrijeme za isprobavanje novih trendova, boja i krojeva. Slojeviti stil oblačenja postaje apsolutni “must-have” jer omogućuje prilagodbu promjenjivim vremenskim uvjetima.

Kao što modni stručnjaci već unaprijed planiraju svoje odjevne kombinacije za nadolazeću sezonu, i mi možemo biti inspirirani njihovim stilovima, ali istovremeno dodati svoj vlastiti pečat.

U prvom dijelu jeseni, u rujnu, možemo se poigravati s neutralnim tonovima i svjetlim kombinacijama. Nijanse pudera, pijeska, kreme i sive boje pomoći će nam da polako uđemo u jesensko raspoloženje, dok će lagani materijali i kombinacija kratkih rukava s dugim hlačama biti savršen izbor za blage jesenske dane.

- Oglas -

Kako dani budu prolazili, naša vještina stiliziranja će sve više rasti i odjekivati. Vrijeme je za dodavanje slojeva odjeće, poput tanjeg džempera preko košulje, ležernih sakoa ili kaputa. Također, u drugom dijelu jeseni možemo eksperimentirati s bojama i uzorcima, kao što su tamnija paleta boja, karirani uzorak, životinjski motivi ili cvjetni obrasci.

Naravno, jesenske modne kombinacije ne bi bile potpune bez pravih modnih dodataka. Šeširi, šalovi, marame, kape, rukavice i čizme će zaokružiti naš izgled, pružajući nam istovremeno toplinu i stil.

Uz sve ove modne mogućnosti, jesen nas mami da budemo kreativni i hrabri u kreiranju svojih odjevnih kombinacija. Iskoristimo prednosti koje nam ovo doba godine pruža i izrazimo svoju osobnost kroz svoj stil.

Sada je pravo vrijeme da izvadimo omiljene jesenske komade iz ormara i kombiniramo ih na različite načine. Budimo hrabri u eksperimentiranju i uživajmo u svakom trenutku jeseni dok se priroda mijenja oko nas.

Izvor: Faktor/Bonjour

Podijelite ovaj članak
Dodaj komentar