Home Sport Sučić o odluci da zaigra za Hrvatsku: Baka mi je kupovala Modrićeve dresove

Sučić o odluci da zaigra za Hrvatsku: Baka mi je kupovala Modrićeve dresove

by admin

Nakon što je prošao sve reprezentativne selekcije naše zemlje, te bio standardni član U21 tima, Sučić je odlučio da u budućnosti ne igra za BiH već za Hrvatsku.

Nakon te odluke Sučić je izjavio:

“Odluka nije bila laka te bih želio zahvaliti svima u bosanskohercegovačkom savezu i tamošnjim reprezentacijama na razumijevanju. Ipak, kao Hrvatu mi je najveća želja predstavljati Hrvatsku, koja je moja domovina. Pritom želim zahvaliti čelnicima HNS-a na iskazanoj želji da predstavljam Hrvatsku, kao i Dinamu koji mi je omogućio nogometni razvoj. Nastavit ću naporno raditi kako bih ispunio san i zaigrao za hrvatsku nogometnu reprezentaciju.”

Sada je u razgovoru za RTL podijelio neke detalje koji su doveli do odluke da dres Bosne i Hercegovine zamijeni hrvatskim.

“Odlučio sam zajedno sa porodicom. Kao mali, upališ TV i srce zaigra, navijaš, skačeš, tako da nije bila teška odluka. Baka je bratu i meni kupovala uglavnom Modrićeve dresove. Znate, u BiH nije bilo puno dresova hrvatske reprezentacije i kad bi došli, obično su bili od jednog igrača, samo Luke Modrića”, rekao je Sučić.

(Vijesti.ba)

Možda vas zanima