Svečani petak: Sajam prehrambeno-poljoprivrednih proizvoda, obrta, tradicionalnih zanata i turizma u Livnu

PRVA
2 minuta čitanja

Drugi Sajam agro-turizma Livno 2023 bit će organiziran 22. rujna na Trgu kralja Tomislava od 10 do 15 sati. Ova manifestacija okupit će 22 izlagača iz agro-sektora i turizma iz Livna, pružajući im priliku da predstave svoje proizvode i usluge lokalnoj zajednici.

Sajam će biti organiziran od strane Grada Livna u sklopu obilježavanja Dana Grada Livna. Cilj ovog događaja je promocija lokalne poljoprivrede, tradicionalnih zanata te turističkih atrakcija i ponude koje Livno nudi. Na sajmu će se moći vidjeti i kupiti različita roba kao što su svježe voće i povrće, mliječni proizvodi, meso, med, tradicionalni suveniri i rukotvorine.

Ova sajamska manifestacija pruža priliku lokalnim proizvođačima da pokažu svoje vještine i proizvode, te da ostvare kontakt s potencijalnim kupcima i partnerima. Također, posjetitelji će imati priliku saznati više o lokalnoj poljoprivredi i tradicionalnom obrtu, te se upoznati s turističkom ponudom koju Livno ima.

Grad Livno već nekoliko godina promovira poljoprivredu i turizam kao važne sektore razvoja lokalne zajednice. Sajam agro-turizma Livno 2023 samo je jedan od događaja koji se organiziraju kako bi se podržao razvoj ovih sektora i potaknula lokalna ekonomija.

- Oglas -

Očekuje se da će sajam privući veliki broj posjetitelja iz Livna i okolnih mjesta, ali i turista koji će imati priliku upoznati se s bogatom kulturnom baštinom i kuhinjom Livna. Osim izložbenih štandova, posjetitelji će moći uživati u raznim aktivnostima poput degustacija proizvoda, radionica tradicionalnih zanata te raznih folklornih i kulturnih programa.

Sajam agro-turizma Livno 2023 pruža jedinstvenu priliku da se podrže lokalni proizvođači i obrtnici, te da se promovira bogata ponuda Livna u svijetu poljoprivrede, tradicije i turizma. Ovo je događaj koji ne smijete propustiti ako želite doživjeti autentičnost i ljepotu ovog kraja. Vidimo se 22. rujna na Trgu kralja Tomislava!

Podijelite ovaj članak
Dodaj komentar