Vječno šarmantne: Prugice su savršen izbor za modu poput šik pariškog stila

PRVA
1 minuta čitanja

Prugice su jedan neutralan uzorak koji će prihvatiti čak i oni koji pokušavaju izbjeći bilo kakav oblik printa u svojoj modi.

Za jedan beznaporni i elegantni izgled koji su Parižanke davno usvojile, prugice su često prvi izbor. Posebno ih volimo nositi u jesen kada se oblačimo u slojevima i kada prugice unose živost u tmurne i hladne dane. Iako je to uzorak, svi ga vole zbog njegove jednostavnosti koju obično čine samo dva tona, a istovremeno je zabavan i upečatljiv.

Ovaj dinamični uzorak je jedan od prvih koji je Coco Chanel usvojila, kraljica odjevnih predmeta koji spajaju sofisticiranost i eleganciju. Od tada je obavezan barem jedan takav komad u ormaru svakoga.

Prugice su posebno lijepa kombinacija s bijelom i crnom jer stvaraju monokromatski izgled kojem ovaj uzorak daje dinamičnost. Za dašak luksuza, možete ih kombinirati s neutralnim tonovima kao što su siva i bež, koji će im dati ozbiljniji naglasak. Nosite ih hrabro kroz odjevne komade koji su potpuno prekriveni prugicama, a jednostavnost crno-bijele kombinacije možete razbiti modnim dodacima u živahnim bojama.

- Oglas -

Ako želite vizualno izgledati viši, odaberite odijela s vertikalnim prugicama i unesite pokret u svoje modne kombinacije.

Izvor: Faktor/Bonjour

Podijelite ovaj članak
Dodaj komentar