Home Magazin Adam Sandler otkrio sedam omiljenih filmova

Adam Sandler otkrio sedam omiljenih filmova

by admin

Adam Sandler posljednjih je sedmica promovisao svoj najnoviji film, Spaceman, koji se od 1. marta prikazuje na Netflixu. U sklopu promocije, s kolegom Paulom Danom, koji također glumi u filmu, razgovarao je o svojim omiljenim filmovima.

Sandler je istaknuo da je riječ o filmovima koje uvijek voli gledati i koji su ga potaknuli da postane glumac, prenosi Far Out Magazine. Izdvojio je sedam filmskih naslova: Golf klub (Caddyshack) iz 1980. godine, Svijet je poludio (It’s a Mad, Mad, Mad, Mad World) iz 1963. godine, Tišina, smijemo se (Silent Movie) iz 1976. godine, Pet lakih komada (Five Easy Pieces) iz 1970. godine, Posljednji zadatak (The Last Detail) iz 1973. godine, Maratonac (Marathon Man) iz 1976. godine i Serpico iz 1973. godine.

Podsjetimo, Adam Sandler je proglašen najplaćenijim glumcem u Hollywoodu u 2023. godini sa zarađenih 73 miliona dolara. Otkako je s Netflixom 2014. godine potpisao ugovor za četiri filma vrijedan 250 miliona dolara, glumac je uprihodio značajne iznose. Posljednji film u kojem ga je publika gledala na streaming-servisu je upravo znanstvenofantastična drama Spaceman, koju su korisnici Netflixa proglasili njegovim najgorim filmom.

Nekoliko je gledatelja napisalo da bi se glumac trebao držati komedija, a jedan je gledatelj istaknuo da film nije mogao pogledati do kraja. Slično je i s recenzijama kritičara koji su podijeljeni oko ovog filma. Velik broj negativnih recenzija doveo je do ocjene od 50% na portalu Rotten Tomatoesu.

(Vijesti.ba)


Možda vas zanima