Adi Šoše na Centralnom trgu na Ilidži 17. jula

2 minuta čitanja

Današnjom press-konferencijom najavljen je koncert Adija Šoše & AL MUSIC BAND, u organizaciji Općine Ilidža.

Brojnim medijima koje je privukao ovaj događaj, obratili su se načelnik Općine Ilidža Nermin Muzur, Adi Šoše i Amil Lojo.

Načelnik Općine Ilidža, Nermin Muzur, naglasio je da se pored infrastrukturnih projekata, koji su određeni planom i programom, kao i potreba građana općine Ilidža, itekako razmišljalo i o manifestacijama kakav je i ovaj koncert.

– Na Centralnom trgu, u samom centru Ilidže, će se 17. jula održati veliki muzički spektakl koji poklanjamo našim Ilidžankama i Ilidžankama, kao i svim stanovnicima Bosne i Hercegovine, ali i gostima koji budu na Ilidži. Imali smo slične manifestacije i sadržaje i dokazali da je ovo mjesto, naše centralno mjesto okupljanja i da je onakvo kakvim smo ga zamišljali kada smo krenuli u realizaciju ovog projekta – poručio je načelnik Muzur.

S ovim koncertom Općina Ilidža nastavlja eru ovakvih događaja.

– Mislim da će ovo biti vrhunski koncert, imamo puno prostora na raspolaganju i vjerujem da ćemo najbolji način otvoriti ljeto na Ilidži, a nakon ovog slijedi i drugi sadržaji koji će upotpuniti našu ljetnu sezonu – dodao je načelnik Muzur.

Na press-konferenciji govorio je i producent Amil Lojo, dugogodišnji saradnik Adija Šoše.

– Spremni smo, jako puno radimo, ali nekako mi se čini da je ovaj koncert na Ilidži specijalan, pozivamo vas sve na Trg da se dobro zabavimo – kazao je Amil Lojo.

Adi je kazao da će nastup na Ilidži za njega biti jako poseban.

– Ogromna mi je čast pjevati na Ilidži. Zadovoljstvo je i veće jer mi smo jedan od prvih naših nastupa realizovali na Ilidži, tad je priča bila mnogo manja nego danas, ali sada vjerujem da će ovo biti poseban nastup za mene, pravo ljetno osvježenje uz dobru muziku i druženje – kazao je Adi.

Koncert je zakazan za 17. juli na Centralnom trgu na Ilidži s početkom u 21 sat, a ulaz je besplatan.

(Vijesti.ba)

 

Podijeli ovaj članak