Home Magazin Aleksandra Prijović najavila i peti koncert u Osijeku

Aleksandra Prijović najavila i peti koncert u Osijeku

by admin

Aleksandra Prijović rasprodala je tri koncerta u osječkom Gradskom vrtu, dodala četvrti, a sada je najavljen i peti. On će se održati 18. februara. Prijović u tom gradu nastupa 13., 14., 15., 17., a sada i 18. februara.

“Zaista se dogodilo nešto nevjerovatno, hvala svima koji su kupili karte. Dragi moji, vidimo se i 18. februara u Osijeku, ne mogu vam opisati koliko sam sretna radi toga, ovo su za mene zaista posebni trenuci”, rekla je pjevačica za Extra FM.


Prije nekoliko dana stigla je vijest da se koncert Tragom Olivera, koji se trebao održati 17. februara u Gradskom vrtu, “zbog tehničkih problema” prebacuje na 1. marta. Slobodan datum preuzela je Prijović, za koju interes u Osijeku ne jenjava.

Nakon najave trećeg Gradskog vrta Prijović je rekla da “misli da ne treba pretjerivati”.

“Nikada, iskreno, ne razmišljam o tome koliko će biti dana, hoće li biti tri ili više, bitno je da nam bude lijepo. Naravno da je veći uspjeh što je veći broj koncerata, ali mislim da ne treba ni pretjerivati.

Mislila sam da poslije Zagreba, kada je Hrvatska u pitanju i prodaja karata, ne može luđe, ali onda se dogodio Osijek. Niko ovo nije mogao ni pomisliti. Mogu obećati da ću dati sve od sebe da svi s koncerata odu zadovoljni. Ljubim vas sve”, poručila je Prijović za Ekstra FM.

(Vijesti.ba)


Možda vas zanima