Home Magazin Američki glumac poznat po ulozi u General Hospital ubijen u centru Los Angelesa

Američki glumac poznat po ulozi u General Hospital ubijen u centru Los Angelesa

by admin

Glumac Johnny Wactor, mnogima poznat po ulozi Branda Corbina u američkoj seriji General Hospital, preminuo je u 38. godini nakon što je u subotu oko tri ujutro propucan tokom pokušaja krađe u centru Los Anglesa, prenosi Variety. Vijest je potvrdio njegov agent David Shaul.

“Johnny Wactor bio je spektakularno ljudsko biće. Ne samo talentovani glumac predan svojoj profesiji, već je bio pravi moralni uzor svima koji su ga poznavali. Zalagao se za naporan rad, upornost i bio je stava da se nikada ne treba odustati. U usponima i padovima svoje izazovne profesije uvijek je hodao uzdignute glave i nastavio je težiti tome da bude najbolji što može biti. Naše vrijeme s Johnnyjem bila je privilegija koju bismo poželjeli svima. Doslovno bi ti skinuo odjeću sa sebe i dao ti, da ti treba. Nakon više od decenije zajedničkog vremena, zauvijek će ostaviti prazninu u našim srcima”, stoji u službenoj izjavi.


Policijski izvještaj pokazao je da je Wactora upucao jedan od tri osumnjičenika koji su mu pokušali ukrasti katalizator iz njegovog automobila, a glumčevu smrt proglasili su u lokalnoj bolnici.

Wactor je, osim u seriji General Hospital, glumio u serijama Westworld, The OA, Hollywood Girl, Animal Kingdom, Criminal Minds, NCIS i drugima.

(Vijesti.ba)


Možda vas zanima