Home Magazin Američkom influenseru izgrebali auto i skinuli beogradske tablice

Američkom influenseru izgrebali auto i skinuli beogradske tablice

by admin

Njemu je, kako je ispričao u kratkom video snimku, nepoznata osoba skinula tablice s “juga” kojeg vozi, a uz to mu je auto izgrebala ključem.

Šarmantni influenser Justus Reid kog je Srbija upoznala prošle godine zanimljivim video snimcima koji su vezani za ovu zemlju, opisao je svoje negativno iskustvo koje je nedavno doživeo u Hrvatskoj.

On je snimio video poruku u kojoj je priznao da ne može da vjeruje šta mu se dogodilo prilikom boravka u ovoj zemlji. Poručio je osobi koja mu je skinula tablice sa automobila i izgrebala ga ključem da treba da se stidi jer je napravio štetu Amerikancu koji poštuje zemlju u koju je došao.

“Za osobu koja mi je ukrala tablicu i izgrebala auto ključem sinoć – upozorili su me na ljude poput tebe. Rekli su mi: Ako voziš auto sa beogradskim tablicama u Zagrebu, auto će ti oštetiti, izgrebaće ti boju, razbiti prozore, ali ja im nisam verovao. Mislio sam da je Hrvatska bolja od toga. Uvek pokušavam promovisati zajedništvo između zemalja na Balkanu – Srbija i Hrvatska. Obe zemlje su bile dobre prema meni i onda si došao ti. Misliš da time što radiš štetu svom susedu si domoljud? Ne. Ti ne predstavljaš Hrvatsku. I sada umesto da si napravio štetu Srbiji ili Srbinu, to si učinio Amerikancu koji ima samo poštovanje prema tvojoj ženi. I treba te biti sram”, poručio je razočarani influenser.

Dodao je da će jugo biti van puta sljedećih nekoliko dana.

Inače, ovaj američki državljanin brzo je postao potpuni hit na društvenim mrežama i ovdašnja publika ga obožava, a u žižu interesovanja najviše je dospio pjesmom koju je napisao za najboljeg svjetskog tenisera Novaka Đokovića kog posebno voli.

Numera je bila inspirisana jednim Đokovićevim govorom u kom je rekao: „Usudi se da sanjaš“, te je Reid tako i nazvao svoju pjesmu.

Na njegovu numeru ni sam Nole nije ostao imun, te su je na kraju zajedno otpjevali u Njujorku nakon Đokovićevog trijumfa na US Openu.

(Vijesti.ba)


Možda vas zanima