Baby Lasagna o ogromnom uspjehu: ‘Moj se svijet preokrenuo naglavačke’

1 minuta čitanja

Marko Purišić, poznat kao Baby Lasagna, osvrnuo se u objavi na Instagramu na ogroman uspjeh koji je postigao na Eurosongu i tako postao poznat širom Evrope i šire.

“Prošlo je godinu i dva mjeseca otkako sam započeo s projektom Baby Lasagna. Ne trebam ni govoriti da je to bila poprilično haotična, uzbudljiva i predivna godina, u kojoj se moj svijet preokrenuo naglavačke. Upoznao sam puno dobrih ljudi, ali i puno ne tako dobrih ljudi – ako mogu biti potpuno iskren s vama hehe”, počeo je.

“Stekao sam neke dobre prijatelje, ali sam i također vidio drugu stranu sjajne medalje. Naučio sam da svjetska postignuća ne donose sreću – sve je to samo uzbuđenje, ali ne i sreća. Sve je privremeno i potrošno”, objasnio je.

“Ono što me najviše ispunjava je prilika da se profesionalno bavim muzikom, a još i više od toga stvaranje muzike koja vas usrećuje. Stvaranje muzike s kojom se možete poistovjetiti i preko koje se možete međusobno povezati. Hvala vam što ste dosad bili dio ovoga, ali nastavljamo ovu priču jer imam još toga za reći”, poručio je uz video u kojem je pokazao važne događaje otkako je postao Baby Lasagna.

(Vijesti.ba)

Podijeli ovaj članak