Home Magazin Baby Lasagna o popularnosti: Zaustavljaju me, i ja bih sebe

Baby Lasagna o popularnosti: Zaustavljaju me, i ja bih sebe

by admin

“Počinjem se polako smirivati i osjećam se kao da mi je veliki kamen pao sa srca sada kada je sve napokon gotovo”, rekao je Lasagna. Otkrio je da ga često zaustavljaju na ulici otkako je pobijedio na Dori, javlja Index.

“Zaustavljaju me, ali to je sasvim u redu. I ja bih isto zaustavio sebe”, rekao je kroz smijeh.

 

Zbog velikog broja poziva koje je dobivao, Marko je promijenio broj mobitela pa sada svi zovu njegovog PR-ovca. Kazao je i koji su mu planovi za dalje.
“Nastupati i raditi evropsku i domaću turneju, snimanje novog spota i izdavanje albuma. Onaj pravi muzički život”, kaže. Najavio je koncerte u Madridu, Amsterdamu, Londonu…
“Posebno mi je drago što smo mi klinci… Najmlađi član će uskoro maturirati. Mi smo zapravo apsolutni neprofesionalci i uspjeli smo doći na tako veliki nivo”, rekao je. Komentarisao je i popularnost Rim Tim Tagi Dim na Spotifyu.
“Velika mi je čast, za mene kao muzičara je to nezamislivo”, istakao je. Putovanje od prijave na Doru do drugog mjesta na Eurosongu pamtit će zauvijek.
“Teško je pitanje, ali nevjerovatno iskustvo koje ćemo cijeniti i sjećati ga se do kraja našega života i prepričavati ga”, zaključio je.

(Vijesti.ba)

Možda vas zanima