Home Magazin Baka Prase se pohvalio novim stanom od dva miliona eura

Baka Prase se pohvalio novim stanom od dva miliona eura

by admin

Srpski youtuber Baka Prase, pravim imenom Bogdan Ilić, nedavno se pohvalio kako je kupio nekretninu od 300 kvadrata vrijednu dva miliona eura.

Njegova djevojka influencerica Anja Blagojević na TikToku se pohvalila kako su u svom novom domu okitili jelku od tri metra, za koju su izdvojili ukupno 1500 eura.

“Dva dana sam kitila ovu divovsku jelku”, otkrila je influencerica u videu u kojem je pokazala kako je izgledao cijeli proces. Objasnila je kako je naišla na poteškoće prilikom slaganja jelke te da je sam vrh jelke na kraju morala izbaciti, a u ukrašavanju joj je pomogla njezina mama i mačak Tedi.

@anjablaa

10/10


♬ original sound – Anja

“Potrošili smo malo manje od 1500 eura za jelku. Sama jelka je koštala 900 eura, a oko 500 eura su bili ukrasi. Sve u svemu ja sam oduševljena i ovo mi je najljepša jelka ikada”, rekla je. Njezin video pregledan je više od 780 hiljada puta, a snimka na kojoj u božićnom izdanju pozira uz jelku prikupila je više od 515 hiljada pregleda i brojne komentare.

@anjablaa Odusevljena sam kako sam okitila jelku Kako se vama cini? #foryou #tiktokviral ♬ ROCKIN’ AROUND THE CHRISTMAS TREE – BRENDA LEE

Podsjetimo, par se upoznao 2019., a vezu su obilježili burni prekidi i mirenja. Vezu su potvrdili javnosti u aprilu 2021., a youtuber je snimio video na svom kanalu u kojem je otkrio da ima djevojku. A kako izgleda njegov luksuzan dom, pogledajte u nastavku.

(Vijesti.ba)


Možda vas zanima