Banjalučanka pobjednica emisije ‘Nikad nije kasno’, Bišćanka pobjednica FB glasanja

3 minuta čitanja

Nakon devet mjeseci nevjerovatne pjevačke borbe, pred stručnim žirijem je bio zadatak da izabere pobjednike ovogodišnjeg serijala.

Stručni žiri u finalu činili su Saša Milošević Mare, Ljubica Vraneš i Kaliopi, kao i 23 člana žirija koji su glasala u live telefonskom uključenju i tako izabrali pobjednika.

Pobjednica devete sezone emisije “Nikad nije kasno” prema odluci stučnog žirija je Ružica Čavić Tomićević koja je osvojila najviše podrške stručnog žirija, a to je upravo bilo 188 glasova.

“Dobro došla nazad, Ružice”, poručio joj je predsjednik žirija Saša Milošević Mare.

“Ovu nagradu posvećujem svom suprugu i sinu uz mene čitavog života”, izjavila je Ružica Čavić.

Prvog pobjednika odabrala je Facebook publika, a laskavu titulu u devetoj sezoni ponijela je Selma Čavkić koja je osvojila najviše glasova.

Selma Čavkić iz Bihaća je odnijela pobjedu u kategoriji Facebooka i to sa 23,8 odsto podrške publike, odnosno 4.927 glasova.

Selma je ovu pobjedu doživjela veoma emotivno, a nakon trijumfa Ljubica Vraneš joj je uručila nagradu.

“Hvala puno, hvala od srca svima”, kazala je Selma Čavkić nakon pobjede.

Najveću podršku publike putem SMS glasova dobio je Sašo Bašeski. Za Makedonca je u finalnoj noći pristiglo 6.087 glasova.

“Prilep će biti ponosan, kao i svi Makedonci. Hvala ti”, rekla je Kaliopi dok je Saši uručivala nagradu, a pobjednik se zahvalio na svemu.

Ko je Ružica Čavić?

Ružica iza sebe ima uspješnu karijeru koju je prekinula kada se 2005. godine povukla iz javnosti, a o njenom životu malo se znalo sve dok se prije devet mjeseci nije pojavila u kod Žike Jakšića u emisiji.

Ružica je rođena je na Manjači, odrastala je u Novom Sadu, a već godinama živi godinama u Čačku.

Karijeru je započela u bendu “Nemoguće vruće”, nakon čega je njen muzički put krenuo uzlaznom putanjom.

Učestvovala je na mnogim festivalima i osvajala nagrade, a među brojnim pjesmama najdraži joj je duet sa Željkom Samardžićem “Nikad ne reci uskoro” kao i pjesma “Sve ja to poštujem” koja je bila veliki hit, piše Grands.rs.

(Vijesti.ba) 

 

Podijeli ovaj članak