Home Sport Barbarez: Neću nikada biti selektor BiH

Barbarez: Neću nikada biti selektor BiH

by admin

Barbarez se mnogo puta dovodio u vezu sa preuzimanjem reprezentacije, svojevremeno je čak otvoreno i izrazio želju da postane selektor, ali od toga tada nije bilo ništa.

A neće ni biti, sudeći prema njegovoj posljednjoj izjavi za N1.

“Kod nas se sve veže za politiku, znamo kako stvari funkcionišu. Normalni ljudi ne mogu promijeniti situaciju koliko god željeli. I da bude normalno, ja neću biti nikada selektor. Taj voz je prošao, treba biti realan nisam do sada nikada bio trener i ne trebam glumiti frajera”, poručio je Barbarez.

“Ja to mogu, skupio bi ljude koji to znaju i tako je bilo na razgovorima koje smo vodili, ali u životu to neću doživjeti da ovdje bude normalno u Savezu i politici. Nisam optimista. Ja sam oba puta kad sam pregovarao imao ljude koji su u stručnom dijelu bili iskusniji od mene”.

O reprezentaciji BiH:

“I danas je reprezentacija emocija, malo manje nego prije. Sa rajom volim sjesti i komentarisati, to je uvijek prisutno. I moji komentari na društvenim mrežama su emocija, moram nešto reći. Svi smatraju da trebam više govoriti, ali ne želim govoriti o stvarima o kojima ne znam unutrašnjost”.

(Vijesti.ba)

Možda vas zanima