Home Bosna i Hercegovina Bećirović: Mjesto naše države je u EU i NATO-u

Bećirović: Mjesto naše države je u EU i NATO-u

by admin

Član Predsjedništva BiH  Denis Bećirović, povodom nastupajuće 2024. godine, uputio je čestitku građankama i građanima Bosne i Hercegovine.

– Poštovane građanke i građani Bosne i Hercegovine u zemlji i inozemstvu, Vama i vašim najbližim želim dobro zdravlje, sreću i uspjeh u 2024. godini. Hvala vam za sve što ste učinili i činite za našu domovinu Bosnu i Hercegovinu. Vi ste najveća snaga naše domovine. Nastavimo zajedno osmišljeno i uporno raditi kako bi se Bosna i Hercegovina kretala naprijed – poručio je Bećirović.

Ističe da je država  važnija od bilo koje stranke, grupe ili pojedinca te da to moramo još snažnije ponavljati u vremenu koje dolazi.

– Nastavimo još odlučnije borbu za snažniju Bosnu i Hercegovinu. Euroatlantska Bosna i Hercegovina nema ozbiljnu alternativu.Mjesto naše države je u EU i NATO-u.Otvarajmo nove horizonte i gradimo optimizam.Optimizam možemo graditi i na primjerima brojnih uspješnih pojedinaca i kolektiva.Uprkos svim iskušenjima i preprekama koračajmo naprijed ispunjeni optimizmom.Bez obzira gdje bili, ne zaboravimo, domovina je samo jedna.Živjela naša nepokoriva Bosna i Hercegovina! Tuđe nećemo, našu domovinu ne damo! Sretno u 2024. godini  – kaže se u Bećirovićevoj novogodišnjoj poruci.

(Vijesti.ba)

Možda vas zanima