Home Svijet Beyoncein dom iz djetinjstva uništen u požaru

Beyoncein dom iz djetinjstva uništen u požaru

by admin

Beyoncein dom iz djetinjstva uništen je u požaru na Božić.

Vatrogasci u Houstonu, Teksasu, suočili su se sa snažnim požarom u ulici Rosedale 2400, u ranim satima Božića, prema lokalnoj stanici KIAH, prenosi HINA.

Trebalo im je 10 minuta da ugase požar nakon što su trebali samo tri minute da stignu na mjesto događaja. Bračni par koji živi u kući i njihovo dvoje djece u tom su trenutku bili kod kuće, ali su ostali nepovrijeđeni. Nije jasno šta je uzrokovalo požar u dvospratnici.

Zbog blagdanske sezone decembar je vodeći mjesec za požare u domovima u SAD-u, prema Nacionalnom udruženju za zaštitu od požara.

Porodica Knowles, čija je najstarija kći Beyonce Giselle Knowles – Carter postala međunarodna pop zvijezda i najnagrađivaniji izvođač u historiji Grammyja, platila je 64.000 dolara kuću u Houstonu 1981. godine, prema TMZ-u. Napustili su kuću 1986. godine nakon što je rođena Solange Piaget Knowles, također dobitnica Grammyja.

Kuća ima spiralno stubište, tri kupatila i ured. TMZ navodi da je kupac prošle godine platio 310.000 dolara za parcelu pored te kuće. Beyonce je nastupila u Houstonu dva puta u septembru dok je završavala turneju Renaissance World koja je zaradila 579 miliona dolara.

(Vijesti.ba)

Možda vas zanima