Home Sport Bio je jedan od najboljih fudbalera svijeta, sada je snimljen pijan na pijaci

Bio je jedan od najboljih fudbalera svijeta, sada je snimljen pijan na pijaci

by admin

Dok je igrao u Seriji A, braneći boje Intera, Parme i Fiorentine, brazilski fudbaler Adriano bio je jedan od najboljih napadača na svijetu, bez ikakve dileme.

Sa Nerazzurrima je dva puta bio šampion Italije i uzeo je dva Kupa, sa reprezentacijom Brazila osvojio je Copa Ameriku i Kup konfederacija, dok danas živi u domovini i uglavnom privlači pažnju vanfudbalskim stvarima.

Uglavnom ga viđamo po favelama, gdje je i odrastao. Tako je ovoga puta Adriano uhvaćen na jednoj tamošnjoj pijaci, s tim što se jasno vidi da je bio pod uticajem alkohola.

Njega je snimio jedna prolaznik koji je tom prilikom stao automobilom ispred njega i pozdravio ga.

Podsjetimo, Adriano se krajem 2022. godine razveo poslije 24 dana, jer je otišao od kuće, uživao u zabavama i alkoholu i nije se javljao. Prije tog braka bio je u vezi sa studentkinjom medicine Viktorijom Moreirom.

@rayrayfreire2 @Adriano Imperador da vila cruzeiro pra o Mundo#futebol #viral #adrianoimperador ♬ som original – Ray Freire

Ovo mu nije prvi put da je usnimljen kako je “odvaljen od alkohola”, dok je svojevremeno otkrio i kako se odao piću.

“Bio je to 7. august 2004. godine, samo devet dana kasnije. Vratio sam se u Evropu sa Interom, dobio sam poziv od kuće. Rekli su mi da mi je otac preminuo, dobio je srčani udar. Ne želim previše da pričam o tome, ali samo ću vam reći da moja ljubav prema fudbalu poslije tog dana više nije bila ista. Volio je tu igru, volio sam je i ja. Bilo je tako prosto, bila je to moja sudbina. Kada sam igrao fudbal, igrao sam za svoju porodicu. Kada sam postizao golove, postizao sam ih za njih. Kada je moj otac preminuo, više ništa nije bilo isto”, rekao je Adriano.

(Vijesti.ba)


Možda vas zanima