Home Sport Bivši Zmaj odbio VIP ulaznice koji mu je dao FSBiH za meč sa Ukrajinom

Bivši Zmaj odbio VIP ulaznice koji mu je dao FSBiH za meč sa Ukrajinom

by admin

Naime, poznato je da će na dan polufinalne utakmice baraža za Euro između BiH i Ukrajine biti odigrana i humanitarna utakmica u organizaciji udruženja Pomozi.ba i BH Fanatikosa na kojoj će nastupiti najvatreniji navijači bh. selekcije i legende koje su nosile reprezentativni dres.

Jedna od njih je i Ervin Zukanović koji je od svog kluba Asterasa zatražio slobodan dan kako bi se odazvao pozivu i došao na humanitarni meč.

Osim što je time stekao dodatno poštovanje bh. navijača, Zukanović je uradio još nešto što ga je dodatno zacementiralo u srca istinskih patriota naše zemlje.

Naime, Fudbalski savez Bosne i Hercegovine ponudio je Zukanoviću VIP ulaznice za utakmicu protiv Ukrajine, no on ih je odbio te odlučio utakmicu gledati sa tribina zajedno sa BH Fanatikosima.

Zukanović će u korteu sa BH Fanatikosima doći na utakmicu i zajedno sa njima sa sjeverne tribine Bilinog polja bodriti nekadašnje saigrače.

Podsjetimo da je Zukanović za bh. reprezentaciju nastupao u peridou od 2012. do 2019. godine i za to vrijeme odigrao 38 utakmica.

(Vijesti.ba)

Možda vas zanima