Bizarna pres konferencija hrvatskog boksera: Glava mi je poput pirea

3 minuta čitanja

Babić će prvi put u svojoj karijeri biti dio glavne borbe večeri na događaju koji se održava u londonskoj Copper Box Areni, a čeka ga vjerojatno najteži protivnik do sada, kojem je nadimak Bik iz Romforda.

- OGLAS -

Smatra se da je Fisher najveći britanski bokserski potencijal. U dosadašnjih 11 borbi upisao je sve pobjede, uz deset nokauta. Nakon kratke amaterske karijere od samo deset borbi, od kojih je tri dobio prekidom u prvoj rundi, Fisher je svoj profesionalni debi imao 20. februara 2021. godine. Babić je ukupno na omjeru 12-1.

Babić i Fisher dva dana prije borbe održali su konferenciju za medije. “Blagoslovljen sam što sam ovdje. Ovo je uskrsnuće Savagea. Eddie Hearn, pogriješio si kad si mi poslao poruku i pitao me o Fisheru. Šokiralo me što ćeš dečka ubaciti u ovo, ali idemo”, započeo je Babić.

- OGLAS -

Promotor Eddie Hearn pitao je Babića na čemu temelji samopouzdanje protiv Fishera. “Prihvatio sam borbu jer svi podcjenjuju Savagea, cijeli život je tako, ali nikad nije bilo ovako. Nokautirao sam velike ljude kad je Fisheru bilo deset godina.

Fisher ima toliko fanova i njegov otac radi odličan posao. Ljubomoran sam, no morao sam se boriti kako bih došao na ovu pozornicu, a on se vozio deset minuta. Morao sam odraditi stotinu borbu. U subotu ću vam pokazati što je boks”, odgovorio je Babić i dodao zar “zaista neko misli da se nije borio s bokserima koji snažno udaraju”?

- OGLAS -

“Radim ovo 13 godina. Glava mi je unutra poput pirea. Naravno da udara jako, pogledajte ga. On je poput diva! Neka udara, što želite da vam kažem? Stavit ću svoju bradu na njegova prsa. Ring će mu biti najusamljenije mjesto na kojem je bio.

Idemo u duboke vode i onda ćemo plivati”, izjavio je Babić, koji je na konferenciji za medije priredio show, prenosi Index.

Bacio je papire dok se čudio kako mu svi najavljuju da Fisher ima moćan udarac, udario glavom u mikforon, lupao limenkom, vikao i prekidao sutrašnjeg suparnika, govoreći da ga “nitko ne respektira”.

Cijelu pressicu pogledajte ispod.

(Vijesti.ba)


Podijeli ovaj članak