Home Magazin David Beckham uoči godišnjice otkrio: Ne znam kako smo Victoria i ja ostali skupa 27 godina

David Beckham uoči godišnjice otkrio: Ne znam kako smo Victoria i ja ostali skupa 27 godina

by admin

“Oboje smo emotivni po ovom pitanju. Napokon smo pogledali dokumentarac i pitali se kako smo prošli kroz sve ovo 27 godina. Ali, jesmo, i imamo sjajnu porodicu, sjajan posao i sretni smo”, rekao je David.

“I da, naravno, kad si s nekim toliko vremena, naravno da imaš svoje uspone i padove, svi to znaju. No, na kraju dana bili smo sretni jer smo imali jedno drugo u tim trenucima!” dodao je. Kada su se upoznali, imali su 21 i 22 godine, a vjenčali se dvije godine kasnije i dobili prvog sina Brooklyna.
“Njegovo rođenje dalo je novu dimenziju porodice i naše su odgovornosti tada bile posvećene njemu. Ona je bila Spice Girl, ja sam igrao za Manchester United, i čak i kad smo prolazili kroz teška vremena, imali smo jedno drugo kao oslonac”, rekao je i dodao kako je sretan što je upravo u tako ranoj dobi upoznao Victoriju, jer je oduvijek htio biti mladi tata.
“Sretan sam i osjećam se blagoslovljeno jer sam imao tako uspješnu karijeru. A jedina stvar koju sam privatno želio jest imati djecu u mladosti, kako bi oni proživjeli moju karijeru sa mnom. Imao sam sreću što sam tada upoznao Victoriju i što su sva tri moja dječaka bila uz mene dok sam igrao za najveće klubove”, rekao je bivši fudbaler.
Beckham je otkrio i simpatičan detalj o odgoju kćeri Harper.
“Harper me često pita o mom Cockney slengu. Ne želim da ona tako u potpunosti priča, ali povremeno je naučim koju riječ. Victoria bi me ubila da je naučim sve, nimalo ne bi bila sretna!” rekao je.

(Vijesti.ba)

Možda vas zanima