Home Magazin Eminem najavio novi album ‘The Death of Slim Shady (Coup de Grace)’

Eminem najavio novi album ‘The Death of Slim Shady (Coup de Grace)’

by admin

Ovo će mu biti dvanaesti studijski album po redu, a objava je planirana za ovo ljeto, najavio je to nakon prijenosa NFL Drafta, izbora članova američke profesionalne nogometne lige.

Ubrzo nakon obavijesti, stigao je i službeni trailer za album, koji prikazuje novinara koji istražuje smrt Slim Shadyja, te govori: “Zbog svojih složenih i često kritiziranih rima koje je teško uopće izgovoriti, antijunak poznat kao Slim Shady zasigurno nije imao manjak neprijatelja,”

U traileru je prikazan i Eminemov dugogodišnji saradnik, 50 Cent, koji novinaru govori: “On nije naš prijatelj, on je psihopat”, na što novinar odgovara: “Isti nepristojni stihovi i kontroverze su možda u konačnici doveli do njegove smrti. Pridružite mi se dok rekreiramo događaje koji su doveli do ubojstva Slima Shadyja.”

Novi će album slijediti album “Music to Be Murdered By” iz 2020. godine, kojeg je objavio iznenada. Neovisno o iznenadnoj objavi, album je doživio uspjeh na američkim ljestvicama, donoseći hit “Godzilla”.

Slim Shady je Eminemov alter ego još od 1997. godine, odnosno, otkad je objavio “The Slim Shady EP”, te “The Slim Shady LP”, koji je izašao dvije godine kasnije. Alter ego donosi nešto agresivnije tekstove, što je doprinijelo njegovoj reputaciji kontroverznog repera.

Eminem je u februaru ove godine najavio i dokumentarac “Stans”, čija će tema biti opsesivni obožavatelji, a izaći će krajem ove godine.

(Vijesti.ba)


Možda vas zanima