Home Magazin Enes Begović se ne oporavlja od tragedije, potpuno se povukao iz javnosti

Enes Begović se ne oporavlja od tragedije, potpuno se povukao iz javnosti

by admin

O njegovom stanju je za srbijanske medije govorila pjevačica Elvira Rahić, inače kuma porodice Begović, koja je istakla da se Enes još uvijek nije oporavio od najvećeg gubitka.

“Nažalost, doživio je tu tragediju. Još uvijek se ne vraća na scenu, sigurno i neće dok godišnica smrti njegovog sina ne prođe. Mogu samo da kažem ne daj Bože nikome da doživi ono što je moj kum doživio. Ni blizu, a kamoli to. Nekako ljudi…”, rekla je Elvira, a onda nastavila:

“I kada vam se dijete razboli, bude vam teško a kamoli da ga izgubite. Nikada se neće vratiti sigurno onaj duh u njemu jer jednostavno, on je to crpio iz porodice. On je neko ko izuzetno voli i cijeni porodicu i svu snagu je pronalazio upravo u njoj. Sada će zaista faliti jedna karika u svemu tome da bi bio Enes ono što jeste”.

Podsjetimo, sin Enesa Begovića, Armin Begović, preminuo je 13. juna prošle godine u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu. Imao je samo 29 godina, bio je uposlenik Ministarstva vanjskih poslova Bosne i Hercegovine i uskoro je trebalo da postane otac.

(Vijesti.ba)

Možda vas zanima